pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üreticiler Et İthalatına Karşı

20.10.2017 - 14:28, Güncelleme: 20.10.2017 - 14:28
 

Üreticiler Et İthalatına Karşı

ANKARA (AA) - Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkanı Zihni Yüce, "Köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan...

ANKARA (AA) - Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkanı Zihni Yüce, "Köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan üretimi desteklenmeli ve et ithalatı yapılmamalıdır." dedi. Birlik Başkanı Yüce, yönetim binasında düzenlediği basın toplantısında, karkas et ithalatı yönünde alınan kararın uzun vadede telafisi mümkün olmayan yaralar açacağını söyledi.Her geçen yıl küçük ve orta sınıf üreticinin sektörden ayrıldığını ileri süren Yüce, yerli hayvan sayısını artırmak için süte destek verilmesi gerektiğini söyledi.Yüce ayrıca, üreticinin malını tüketiciye ulaştıracak mekanizmaların oluşturulması gerektiğini de dikkat çekerek, "O zaman hem üreticilerimiz hem de tüketicilerimiz kazanır. Biz buradan yetkililere sesleniyoruz, köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan üretimi desteklenmeli ve et ithali yapılmamalıdır." dedi. Üst birlikleriyle Ankara'da büyük bir toplantı hazırlığı içerisinde olduklarını aktaran Yüce, tüm yurttan birlik başkanları ve temsilcilerinin bir araya gelerek ortak bildiri sunacaklarını da sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkanı Zihni Yüce, "Köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan...

ANKARA (AA) - Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkanı Zihni Yüce, "Köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan üretimi desteklenmeli ve et ithalatı yapılmamalıdır." dedi.

Birlik Başkanı Yüce, yönetim binasında düzenlediği basın toplantısında, karkas et ithalatı yönünde alınan kararın uzun vadede telafisi mümkün olmayan yaralar açacağını söyledi.

Her geçen yıl küçük ve orta sınıf üreticinin sektörden ayrıldığını ileri süren Yüce, yerli hayvan sayısını artırmak için süte destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Yüce ayrıca, üreticinin malını tüketiciye ulaştıracak mekanizmaların oluşturulması gerektiğini de dikkat çekerek, "O zaman hem üreticilerimiz hem de tüketicilerimiz kazanır. Biz buradan yetkililere sesleniyoruz, köklü bir çözüm için kesinlikle süt ve damızlık hayvan üretimi desteklenmeli ve et ithali yapılmamalıdır." dedi.

Üst birlikleriyle Ankara'da büyük bir toplantı hazırlığı içerisinde olduklarını aktaran Yüce, tüm yurttan birlik başkanları ve temsilcilerinin bir araya gelerek ortak bildiri sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.