pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

''Umudun Kıyısında'' Filmi Sivrihisar'da Çekilecek

Siyaset 12.10.2016 - 16:18, Güncelleme: 12.10.2016 - 16:18
 

''Umudun Kıyısında'' Filmi Sivrihisar'da Çekilecek

ESKİŞEHİR (AA) - ''Umudun Kıyısında'' filminin bir bölümü, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilecek.Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar,...

ESKİŞEHİR (AA) - ''Umudun Kıyısında'' filminin bir bölümü, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilecek.Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar, Gülşah Çomoğlu, Fırat Can Aydın, Ömer Konakçı, Tolga Akman, Cem Başaran Aksan, Teoman Ayık gibi isimlerin rol aldığı filmin çekimlerine ekim ayının son haftasında Sivrihisar'da devam edilecek.Sivrihisar'ın ardından Eskişehir merkezde de çekilecek filmde Eskişehirli mahalli sanatçılar Eren Körler ve Melisa Seda da rol alacak.Yönetmen Haydar Işık, filmin lansmanında yaptığı konuşmada, 2017 yılının mart ayında vizyona girecek filmin galasını Eskişehir'de yapacaklarını söyledi.Işık, kendilerine destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür etti.Senaryosunu Zeynep Yılmaz'ın yazdığı filmin yapımcılığını İsmail Çağlar ve Haydar Işık üstleniyor.
ESKİŞEHİR (AA) - ''Umudun Kıyısında'' filminin bir bölümü, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilecek.Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar,...

ESKİŞEHİR (AA) - ''Umudun Kıyısında'' filminin bir bölümü, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilecek.

Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar, Gülşah Çomoğlu, Fırat Can Aydın, Ömer Konakçı, Tolga Akman, Cem Başaran Aksan, Teoman Ayık gibi isimlerin rol aldığı filmin çekimlerine ekim ayının son haftasında Sivrihisar'da devam edilecek.

Sivrihisar'ın ardından Eskişehir merkezde de çekilecek filmde Eskişehirli mahalli sanatçılar Eren Körler ve Melisa Seda da rol alacak.

Yönetmen Haydar Işık, filmin lansmanında yaptığı konuşmada, 2017 yılının mart ayında vizyona girecek filmin galasını Eskişehir'de yapacaklarını söyledi.

Işık, kendilerine destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür etti.

Senaryosunu Zeynep Yılmaz'ın yazdığı filmin yapımcılığını İsmail Çağlar ve Haydar Işık üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.