pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası

11.08.2017 - 19:48, Güncelleme: 11.08.2017 - 19:48
 

Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası

Erciyes Dağı'nda düzenlenen Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası'na ilk etap olan crosscountry eleminator ile start verildi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda düzenlenen Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası başladı.Türkiye'nin ilk dağ bisikleti parkının oluşturulduğu Erciyes'te gerçekleştirilen, yurt içinden ve dışından yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası'na, yarışmanın ilk etabı olan crosscountry eleminator yarışı ile start verildi.Yaklaşık 532 metrelik parkurdan oluşan ve 15 sporcunun katıldığı crosscountry eleminator yarışında Oğuzhan Tiryaki birinci, Abdulkadir Kelleci ikinci ve Yunus Emre Yılmaz da üçüncü oldu.Yarın crosscountry olimpik yarışı ile devam edecek olan müsabakalar, pazar günü Downhill Türkiye Şampiyonası ve UCI Downhill-C3 kategorilerinin tamamlanmasıyla sona erecek.
Erciyes Dağı'nda düzenlenen Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası'na ilk etap olan crosscountry eleminator ile start verildi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda düzenlenen Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası başladı.

Türkiye'nin ilk dağ bisikleti parkının oluşturulduğu Erciyes'te gerçekleştirilen, yurt içinden ve dışından yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası'na, yarışmanın ilk etabı olan crosscountry eleminator yarışı ile start verildi.

Yaklaşık 532 metrelik parkurdan oluşan ve 15 sporcunun katıldığı crosscountry eleminator yarışında Oğuzhan Tiryaki birinci, Abdulkadir Kelleci ikinci ve Yunus Emre Yılmaz da üçüncü oldu.

Yarın crosscountry olimpik yarışı ile devam edecek olan müsabakalar, pazar günü Downhill Türkiye Şampiyonası ve UCI Downhill-C3 kategorilerinin tamamlanmasıyla sona erecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.