pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Öğrenciler Ders Öncesi Hikaye Kitabı Okuyor

30.05.2019 - 12:23, Güncelleme: 30.05.2019 - 12:23
 

Ulaş'ta Öğrenciler Ders Öncesi Hikaye Kitabı Okuyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş İlkokulu öğrencileri okul idaresi ve öğretmenleriyle ders öncesi hikaye kitabı okuyor.Okul Müdürü Mehmet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş İlkokulu öğrencileri okul idaresi ve öğretmenleriyle ders öncesi hikaye kitabı okuyor.Okul Müdürü Mehmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin ders öncesinde öğretmenlerle hikaye kitabı okuduklarını söyledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Aydın, "İkinci dönem başından itibaren uygulamaya koyduğumuz kitap okuma saati uygulaması kapsamında öğrencilerimiz öğretmenlerle beraber kitap okuyorlar. Bu şekilde öğrencileri okumaya teşvik ediyoruz. Bu güzel uygulamaya kendi istekleriyle katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş İlkokulu öğrencileri okul idaresi ve öğretmenleriyle ders öncesi hikaye kitabı okuyor.Okul Müdürü Mehmet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş İlkokulu öğrencileri okul idaresi ve öğretmenleriyle ders öncesi hikaye kitabı okuyor.

Okul Müdürü Mehmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin ders öncesinde öğretmenlerle hikaye kitabı okuduklarını söyledi.

Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Aydın, "İkinci dönem başından itibaren uygulamaya koyduğumuz kitap okuma saati uygulaması kapsamında öğrencilerimiz öğretmenlerle beraber kitap okuyorlar. Bu şekilde öğrencileri okumaya teşvik ediyoruz. Bu güzel uygulamaya kendi istekleriyle katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.