pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Çevre Düzenleme Çalışmaları

04.07.2019 - 13:13, Güncelleme: 04.07.2019 - 13:13
 

Ulaş'ta Çevre Düzenleme Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından yeniden faaliyete geçirilen akaryakıt istasyonu çevresinde peyzaj düzenleme çalışmaları başlatıldı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından yeniden faaliyete geçirilen akaryakıt istasyonu çevresinde peyzaj düzenleme çalışmaları başlatıldı. Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas-Malatya kara yolunda bulunan, ilçeye 1 kilometre mesafedeki belediyeye ait akaryakıt istasyonunun maddi sıkıntılar nedeniyle faaliyette olmadığını anımsattı. Göreve geldikten sonra bu sorunu ortadan kaldırdıklarını ve istasyonda satışların yeniden başladığını aktaran İlbey, "Çok şükür sıkıntıyı atlatarak satışlarımız başladı. Bu sıkıntıyı atlattıktan sonra istasyonumuz çevresini daha modern ve kullanışlı bir hale getirmek için peyzaj düzenlemesi yaparak ışıklandırma, yeşillendirme sahası ve çocuk parkı, kamelya, oturma bankları koyma çalışmalarına başladık." dedi.Akaryakıt istasyonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyen İlbey, "İstasyonumuza gelen sürücülerin, aileleri ve çocukları burada hem dinlenecek hem de yakıtını alacak. Ayrıca istasyonumuza gelen sürücülerimize ikramlarımız olacak, istasyonumuz eski görünümü yerine daha modern ve kullanışlı hale gelecek." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından yeniden faaliyete geçirilen akaryakıt istasyonu çevresinde peyzaj düzenleme çalışmaları başlatıldı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından yeniden faaliyete geçirilen akaryakıt istasyonu çevresinde peyzaj düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas-Malatya kara yolunda bulunan, ilçeye 1 kilometre mesafedeki belediyeye ait akaryakıt istasyonunun maddi sıkıntılar nedeniyle faaliyette olmadığını anımsattı.

Göreve geldikten sonra bu sorunu ortadan kaldırdıklarını ve istasyonda satışların yeniden başladığını aktaran İlbey, "Çok şükür sıkıntıyı atlatarak satışlarımız başladı. Bu sıkıntıyı atlattıktan sonra istasyonumuz çevresini daha modern ve kullanışlı bir hale getirmek için peyzaj düzenlemesi yaparak ışıklandırma, yeşillendirme sahası ve çocuk parkı, kamelya, oturma bankları koyma çalışmalarına başladık." dedi.

Akaryakıt istasyonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyen İlbey, "İstasyonumuza gelen sürücülerin, aileleri ve çocukları burada hem dinlenecek hem de yakıtını alacak. Ayrıca istasyonumuza gelen sürücülerimize ikramlarımız olacak, istasyonumuz eski görünümü yerine daha modern ve kullanışlı hale gelecek." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.