pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "Bir Çocuk Bin Umut" Projesi

23.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 23.10.2017 - 11:18
 

Ulaş'ta "Bir Çocuk Bin Umut" Projesi

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde "Bir Çocuk Bin Umut" projesi kapsamında köylerde eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.İstanbul'dan...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde "Bir Çocuk Bin Umut" projesi kapsamında köylerde eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.İstanbul'dan Ulaş'a gelen yardımseverler 10 köyde eğitim gören 204 öğrenciye mont, bot, corap, tişört, kırtasiye, diş macunu ve diş fırcası dağıttı.Avukat Burcuhan Yildiran Kuroglu öncülügünde başlatılan projeyle 2014 yılından bu yana ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılıyor. Proje ekibi bugüne kadar Van, Artvin, Konya, Erzurum, Ağri, Antalya, Sakarya illerinde toplam bin 20 cocuğa yardım götürdü.Projenin amacı Anadolu'da ihtiyaç sahibi köy okullarındaki ögrencilere yardımda bulunmak, okumaya yönelik hevesi arttırmak, insanlarda farkındalık oluşturmak ve ülkenin okuyan çocuklarında esitliği sağlamakProje ekibi Türkiye'nin tüm illerindeki köy okullarına giderek yardımları ulaştırmayı hedefliyor.
SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde "Bir Çocuk Bin Umut" projesi kapsamında köylerde eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.İstanbul'dan...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde "Bir Çocuk Bin Umut" projesi kapsamında köylerde eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

İstanbul'dan Ulaş'a gelen yardımseverler 10 köyde eğitim gören 204 öğrenciye mont, bot, corap, tişört, kırtasiye, diş macunu ve diş fırcası dağıttı.

Avukat Burcuhan Yildiran Kuroglu öncülügünde başlatılan projeyle 2014 yılından bu yana ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılıyor. Proje ekibi bugüne kadar Van, Artvin, Konya, Erzurum, Ağri, Antalya, Sakarya illerinde toplam bin 20 cocuğa yardım götürdü.

Projenin amacı Anadolu'da ihtiyaç sahibi köy okullarındaki ögrencilere yardımda bulunmak, okumaya yönelik hevesi arttırmak, insanlarda farkındalık oluşturmak ve ülkenin okuyan çocuklarında esitliği sağlamak

Proje ekibi Türkiye'nin tüm illerindeki köy okullarına giderek yardımları ulaştırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.