pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta 7 Sokağa Şehitlerin İsimleri Verildi

07.08.2016 - 16:18, Güncelleme: 07.08.2016 - 16:18
 

Ulaş'ta 7 Sokağa Şehitlerin İsimleri Verildi

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki 7 sokağa, terörle mücadelede şehit düşen polis ve askerlerin isimleri verildi.Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün,...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki 7 sokağa, terörle mücadelede şehit düşen polis ve askerlerin isimleri verildi.Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit verdikleri Ulaşlı evlatların isimlerinin bir ömür boyu hatırlanmasını istediklerini ifade etti. Ülkenin, bütünlüğünün ve manevi değerlerinin korunması, bu bilincin yeni nesillere aktarılması adına böyle bir karar aldıklarını ifade eden Göçgün, şehit yakınlarını ve şehitleri onurlandırmak istediklerini aktardı. Terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerinden Zeynel Dörtyol, Muhammed Onur Demir, Mefduni Duman, Hacı Avcı, Hakan Topçu, Musa Topaloğlu ve Murat Doğan'ın isimlerinin 7 sokağa verildiğini ifade eden Göçgün, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından vatandaşların "demokrasi nöbeti" tuttuğu belediye binasının bulunduğu alana "Demokrasi Meydanı" ismini verdiklerini kaydetti.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki 7 sokağa, terörle mücadelede şehit düşen polis ve askerlerin isimleri verildi.Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün,...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki 7 sokağa, terörle mücadelede şehit düşen polis ve askerlerin isimleri verildi.

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit verdikleri Ulaşlı evlatların isimlerinin bir ömür boyu hatırlanmasını istediklerini ifade etti.

Ülkenin, bütünlüğünün ve manevi değerlerinin korunması, bu bilincin yeni nesillere aktarılması adına böyle bir karar aldıklarını ifade eden Göçgün, şehit yakınlarını ve şehitleri onurlandırmak istediklerini aktardı.

Terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerinden Zeynel Dörtyol, Muhammed Onur Demir, Mefduni Duman, Hacı Avcı, Hakan Topçu, Musa Topaloğlu ve Murat Doğan'ın isimlerinin 7 sokağa verildiğini ifade eden Göçgün, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından vatandaşların "demokrasi nöbeti" tuttuğu belediye binasının bulunduğu alana "Demokrasi Meydanı" ismini verdiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.