pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaşlı Öğrenciler Sivas'ı Gezdi

27.10.2017 - 17:48, Güncelleme: 27.10.2017 - 17:48
 

Ulaşlı Öğrenciler Sivas'ı Gezdi

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sivas'taki okulları ve tarihi yerleri gezdi.Okul Müdürü Yusuf...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sivas'taki okulları ve tarihi yerleri gezdi.Okul Müdürü Yusuf Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "8. sınıf öğrencilerimiz gelecekeğitim öğretim yılından itibaren ortaöğretime devam edecekler. Şimdiden öğrencilerimize gelecek yıllarda devam edecekleri liseleri tanıtmak amacıyla bir gezi düzenledik." dedi.Öğrencilerin kendi geleceklerine yön verebilmelerine katkı sağlamak için bu geziyi hazırladıklarını aktaran Uzun, "Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Bilim Merkezi’ni ziyaret ettik. Ayrıca Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi, Arkeoloji Müzesi vekent meydanında bulunan medreseleri gezdik." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sivas'taki okulları ve tarihi yerleri gezdi.Okul Müdürü Yusuf...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki Yenikarahisar Mehmet Ali Demet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sivas'taki okulları ve tarihi yerleri gezdi.

Okul Müdürü Yusuf Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "8. sınıf öğrencilerimiz gelecekeğitim öğretim yılından itibaren ortaöğretime devam edecekler. Şimdiden öğrencilerimize gelecek yıllarda devam edecekleri liseleri tanıtmak amacıyla bir gezi düzenledik." dedi.

Öğrencilerin kendi geleceklerine yön verebilmelerine katkı sağlamak için bu geziyi hazırladıklarını aktaran Uzun, "Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Bilim Merkezi’ni ziyaret ettik. Ayrıca Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi, Arkeoloji Müzesi vekent meydanında bulunan medreseleri gezdik." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.