pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uğur Mumcu Seydişehir’de Anıldı

24.01.2018 - 13:53, Güncelleme: 24.01.2018 - 13:53
 

Uğur Mumcu Seydişehir’de Anıldı

KONYA (AA) - Uğur Mumcu, ölümünün 25. yıl dönümünde Seydişehir’de anıldı Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi öncülüğünde...

KONYA (AA) - Uğur Mumcu, ölümünün 25. yıl dönümünde Seydişehir’de anıldı Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi öncülüğünde CHP, Eğitim-İş, Eğitim-Sen tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile devam eden programda basın açıklamasını okuyan Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Ertan Özkaynak, Uğur Mumcu ile tüm devrim şehitlerini bir kez daha saygı ve minnetle andıklarını belirtti.Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatma uğruna mücadelelerinin topluma rehber olacağını ifade eden Özkaynak, şunları kaydetti:"Zeytin Dalı Harekatı'nda güçlü ordumuzun başarılı olacağına inancımız tamdır. Bütün dileğimiz komşuda barışın hakim kılınması, toprak bütünlüğünün sağlanmasıdır."Anma etkinliği, ADD şubesinde devam etti.
KONYA (AA) - Uğur Mumcu, ölümünün 25. yıl dönümünde Seydişehir’de anıldı Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi öncülüğünde...

KONYA (AA) - Uğur Mumcu, ölümünün 25. yıl dönümünde Seydişehir’de anıldı

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi öncülüğünde CHP, Eğitim-İş, Eğitim-Sen tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile devam eden programda basın açıklamasını okuyan Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Ertan Özkaynak, Uğur Mumcu ile tüm devrim şehitlerini bir kez daha saygı ve minnetle andıklarını belirtti.

Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatma uğruna mücadelelerinin topluma rehber olacağını ifade eden Özkaynak, şunları kaydetti:

"Zeytin Dalı Harekatı'nda güçlü ordumuzun başarılı olacağına inancımız tamdır. Bütün dileğimiz komşuda barışın hakim kılınması, toprak bütünlüğünün sağlanmasıdır."

Anma etkinliği, ADD şubesinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.