pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" Araştırması

20.07.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.07.2017 - 16:58
 

"Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" Araştırması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2016 yılı araştırmasında yer alan Kayseri firmalarını tebrik etti. KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hiçyılmaz, araştırmada 16 Kayseri firması bulunmasının önemli bir başarı olduğunu belirterek, sıralamaya giren tüm firmaları kutladı, başarılarının devamını diledi.Hiçyılmaz, araştırmada yer alan Kayseri firmalarının başarısının şehrin üretimi ve ticaretinde yaşanan gelişmenin göstergesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Kayseri'nin üretim ve istihdamının yanı sıra ihracatında da daha fazla artış kaydedilmesi gerekiyor. Türkiye'nin sayılı firmaları arasında daha fazla firmanın yer alması gerekiyor. Şehrimizde üretim yapan ve ihracata yönelik çalışan firmalarımızın Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almasını bekliyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmış bir Kayseri için daha çok firmamızın Türkiye'nin ilk bin sanayi kuruluşu içerisinde yer alabilecek kapasiteye sahip olduğuna inanıyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2016 yılı araştırmasında yer alan Kayseri firmalarını tebrik etti.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hiçyılmaz, araştırmada 16 Kayseri firması bulunmasının önemli bir başarı olduğunu belirterek, sıralamaya giren tüm firmaları kutladı, başarılarının devamını diledi.

Hiçyılmaz, araştırmada yer alan Kayseri firmalarının başarısının şehrin üretimi ve ticaretinde yaşanan gelişmenin göstergesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Kayseri'nin üretim ve istihdamının yanı sıra ihracatında da daha fazla artış kaydedilmesi gerekiyor. Türkiye'nin sayılı firmaları arasında daha fazla firmanın yer alması gerekiyor. Şehrimizde üretim yapan ve ihracata yönelik çalışan firmalarımızın Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almasını bekliyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmış bir Kayseri için daha çok firmamızın Türkiye'nin ilk bin sanayi kuruluşu içerisinde yer alabilecek kapasiteye sahip olduğuna inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.