pendik escort bayan
ak

Türkiye-moldova Maçına Doğru

26.03.2017 - 18:33, Güncelleme: 26.03.2017 - 18:33
 

Türkiye-moldova Maçına Doğru

- Moldova A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dobrovolski:"Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye ile yarın özel maçta karşılaşacak Moldova A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Igor Dobrovolski, "Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum." dedi. Dobrovolski, milli maçın oynanacağı Yeni Eskişehir Stadı'ndaki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Türk Milli Takımı'nın güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Dobrovolski, şunları söyledi:"Şu ana kadar istatistiksel açıdan başarılı olamadık. Yarın akşamdan itibaren bunu değiştirmeyi planlıyoruz. Moldova futbolunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum. İyi bir sonuç için sahaya çıkacağız. Geçen hafta biz de Avusturya ile maç yaptık. Türkiye ile maçımız aynı saatte olduğu için maçı canlı takip edemedik ancak daha sonra maç analizi yaptık. Türkiye'ye karşı nasıl oynayabileceğimiz düşüncesine vardık. Türk Milli Takımı'nın son üç maçına baktığımızda rotasyon olduğunun farkındayız." - Moldova milli maça hazırMoldova Milli Takımı, özel maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Dobrovolski yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi.
- Moldova A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dobrovolski:"Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum"


ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye ile yarın özel maçta karşılaşacak Moldova A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Igor Dobrovolski, "Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum." dedi.

Dobrovolski, milli maçın oynanacağı Yeni Eskişehir Stadı'ndaki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Milli Takımı'nın güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Dobrovolski, şunları söyledi:

"Şu ana kadar istatistiksel açıdan başarılı olamadık. Yarın akşamdan itibaren bunu değiştirmeyi planlıyoruz. Moldova futbolunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Müsabakada takımımdan iyi bir performans bekliyorum. İyi bir sonuç için sahaya çıkacağız. Geçen hafta biz de Avusturya ile maç yaptık. Türkiye ile maçımız aynı saatte olduğu için maçı canlı takip edemedik ancak daha sonra maç analizi yaptık. Türkiye'ye karşı nasıl oynayabileceğimiz düşüncesine vardık. Türk Milli Takımı'nın son üç maçına baktığımızda rotasyon olduğunun farkındayız."


- Moldova milli maça hazır

Moldova Milli Takımı, özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Dobrovolski yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.