pendik escort bayan
ak

Türk Telekom'a Altın Pusula'da 4 Ödül

27.05.2017 - 13:08, Güncelleme: 27.05.2017 - 13:08
 

Türk Telekom'a Altın Pusula'da 4 Ödül

Türk Telekom, TÜHİD tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödüllerinde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerinde 4 ödüle layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu. Türk Telekom, Günışığı Oyun tanıtımı ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk Eğitim kategorisindeki Altın Pusula’yı alırken, Telefon Kütüphanesi Tablolar Konuşuyor uygulaması ile de Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı. Sosyal Fayda Zirvesi İstanbul etkinliğine verdiği destek ile Sponsorluk İletişimi kategorisinin birincisi olan şirket, geçen yıl gerçekleşen Yeni Marka tanıtımı ile de İç İletişim kategorisindeki büyük ödülün sahibi oldu.
Türk Telekom, TÜHİD tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödüllerinde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerinde 4 ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom, Günışığı Oyun tanıtımı ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk Eğitim kategorisindeki Altın Pusula’yı alırken, Telefon Kütüphanesi Tablolar Konuşuyor uygulaması ile de Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Sosyal Fayda Zirvesi İstanbul etkinliğine verdiği destek ile Sponsorluk İletişimi kategorisinin birincisi olan şirket, geçen yıl gerçekleşen Yeni Marka tanıtımı ile de İç İletişim kategorisindeki büyük ödülün sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.