pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

07.04.2017 - 16:18, Güncelleme: 07.04.2017 - 16:18
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül mesajında, sosyal hukuk devleti...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül mesajında, sosyal hukuk devleti çerçevesinde, emniyet teşkilatının, yasa egemenliğinin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla, gece gündüz ayrımı gözetmeden, oldukça güç ve önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirti. Polis teşkilatının, özverisi ve üstün görev anlayışı ile her yaştan ve her kesimden Türk insanının gönlünde taht kurduğunu, onların desteğini ve güvenini kazandığını belirten Gül açıklamasında şunlara yer verdi: "Türk insanının polisine olan güveni ve desteği aynı zamanda devletine olan güvenin ve desteğin bir ifadesidir. İnanıyorum ki bu durumun bilinciyle hareket eden ve 172 yıldır bu güveni muhafaza eden polis teşkilatımız bundan sonra da bu güveni hiçbir zaman sarsmayacak ve daima bu güvene layık olacaktır.Suç ve suçlularla mücadeleyi en etkili düzeyde gerçekleştirebilmek yönünde, bilim ve teknolojiyi yakından takip eden ve uygulamalarında kullanan Türk Polis Teşkilatımız, bu yönüyle de hepimizin gurur kaynağı olmaya devam etmektedir. Türk Polisinin insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere saygılı ve yansız bir biçimde görev yapma iradesine bağlı olarak halkımızın polisimize olan güven desteği de artarak devam edecektir. Şunu unutmamak gerekir ki vatandaş-polis işbirliği ile oluşturulan güç karşısında şer güçlerin ayakta kalma şansı hiçbir zaman olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünü ve tüm polislerimizin Polis Günü'nü kutluyor, fedakar aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli gazilerimizle birlikte bu güne kadar modern, saygın ve başarılı Türk Polis Teşkilatının oluşmasında emeği geçenleri şükranlarını sunuyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül mesajında, sosyal hukuk devleti...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül mesajında, sosyal hukuk devleti çerçevesinde, emniyet teşkilatının, yasa egemenliğinin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla, gece gündüz ayrımı gözetmeden, oldukça güç ve önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirti.

Polis teşkilatının, özverisi ve üstün görev anlayışı ile her yaştan ve her kesimden Türk insanının gönlünde taht kurduğunu, onların desteğini ve güvenini kazandığını belirten Gül açıklamasında şunlara yer verdi:

"Türk insanının polisine olan güveni ve desteği aynı zamanda devletine olan güvenin ve desteğin bir ifadesidir. İnanıyorum ki bu durumun bilinciyle hareket eden ve 172 yıldır bu güveni muhafaza eden polis teşkilatımız bundan sonra da bu güveni hiçbir zaman sarsmayacak ve daima bu güvene layık olacaktır.

Suç ve suçlularla mücadeleyi en etkili düzeyde gerçekleştirebilmek yönünde, bilim ve teknolojiyi yakından takip eden ve uygulamalarında kullanan Türk Polis Teşkilatımız, bu yönüyle de hepimizin gurur kaynağı olmaya devam etmektedir. Türk Polisinin insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere saygılı ve yansız bir biçimde görev yapma iradesine bağlı olarak halkımızın polisimize olan güven desteği de artarak devam edecektir. Şunu unutmamak gerekir ki vatandaş-polis işbirliği ile oluşturulan güç karşısında şer güçlerin ayakta kalma şansı hiçbir zaman olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünü ve tüm polislerimizin Polis Günü'nü kutluyor, fedakar aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli gazilerimizle birlikte bu güne kadar modern, saygın ve başarılı Türk Polis Teşkilatının oluşmasında emeği geçenleri şükranlarını sunuyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.