pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Eğitim-Sen'den Başbakanlığa ek gösterge dilekçesi

21.04.2016 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2016 - 17:05
 

Türk Eğitim-Sen'den Başbakanlığa ek gösterge dilekçesi

TÜRK Eğitim-Sen Sivas Şubesi, ek göstergelerin artırılması için topladığı dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.

TÜRK Eğitim-Sen Sivas Şubesi, ek göstergelerin artırılması için topladığı dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız sendika binasında ek göstergelerin yeniden düzenlenmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Eryıldız, öğretmen ek göstergelerinin 3600 olarak yeniden düzenlenmesi, akademisyenlerin ve tüm kamu görevlileri için de ek göstergelerin 800 puan artırılması, yardımcı hizmetler sınıfına da ek gösterge verilmesi talebiyle 28 Aralık 2015 tarihinde dilekçe kampanyası başlatıldığını hatırlattı. Kampanyanın ilk ayağında öğretmen, ikinci ayağında akademisyen ve memur, üçüncü ayağında ise yardımcı hizmet sınıfının bulunduğunu belirten Eryıldız, "Ek göstergeyle ilgili taleplerimiz yeni değil. Sendikamız 2015 yılında da benzer bir dilekçe kampanyası gerçekleştirmiştir. Ayrıca Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak gerek toplu sözleşme görüşmelerinde gerekse Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun (KPDK) toplantılarında konuyu gündeme getirmiştik. Bizler taleplerimiz yerine getirilene kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. Öğretmen, akademisyen ve hizmetli statüsünde çalışan memurların, emekli maaşlarının belirlenmesinde rol oynayan ek göstergelerinin yükseltilmesi gerektiğini belirten Eryıldız, ek göstergelerin yükseltilmemesi durumunda emekli maaşlarının yaşam standartları altında kalacağını söyledi. Açıklamanın ardından Nuri Eryıldız ve sendika üyeleri, topladıkları dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.FOTOĞRAFLI
TÜRK Eğitim-Sen Sivas Şubesi, ek göstergelerin artırılması için topladığı dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.

TÜRK Eğitim-Sen Sivas Şubesi, ek göstergelerin artırılması için topladığı dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.

Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız sendika binasında ek göstergelerin yeniden düzenlenmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Eryıldız, öğretmen ek göstergelerinin 3600 olarak yeniden düzenlenmesi, akademisyenlerin ve tüm kamu görevlileri için de ek göstergelerin 800 puan artırılması, yardımcı hizmetler sınıfına da ek gösterge verilmesi talebiyle 28 Aralık 2015 tarihinde dilekçe kampanyası başlatıldığını hatırlattı. Kampanyanın ilk ayağında öğretmen, ikinci ayağında akademisyen ve memur, üçüncü ayağında ise yardımcı hizmet sınıfının bulunduğunu belirten Eryıldız, "Ek göstergeyle ilgili taleplerimiz yeni değil. Sendikamız 2015 yılında da benzer bir dilekçe kampanyası gerçekleştirmiştir. Ayrıca Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak gerek toplu sözleşme görüşmelerinde gerekse Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun (KPDK) toplantılarında konuyu gündeme getirmiştik. Bizler taleplerimiz yerine getirilene kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. Öğretmen, akademisyen ve hizmetli statüsünde çalışan memurların, emekli maaşlarının belirlenmesinde rol oynayan ek göstergelerinin yükseltilmesi gerektiğini belirten Eryıldız, ek göstergelerin yükseltilmemesi durumunda emekli maaşlarının yaşam standartları altında kalacağını söyledi. Açıklamanın ardından Nuri Eryıldız ve sendika üyeleri, topladıkları dilekçeleri Başbakanlığa gönderdi.

FOTOĞRAFLI

Türk Eğitim-Sen'den Başbakanlığa ek gösterge dilekçesi

Türk Eğitim-Sen'den Başbakanlığa ek gösterge dilekçesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.