pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ttod'dan Esogü Tıp Fakültesi'ne Yeterlik Belgesi

17.07.2018 - 12:03, Güncelleme: 17.07.2018 - 12:03
 

Ttod'dan Esogü Tıp Fakültesi'ne Yeterlik Belgesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Tıbbi Onkoloji Eğitimi ile ilgili koşulları karşıladığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Tıbbi Onkoloji Eğitimi ile ilgili koşulları karşıladığı belirlenince 10 yıl geçerli yeterlik belgesini almaya hak kazandı.Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Dinçer, yeterlik belgesini Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) Başkan Yardımcısı ve Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serdar Turhal'ın elinden aldı. Belge takdimi esnasında konuşan TTOD Başkanı Prof. Dr. Mahmut Gümüş, "Eskişehir'de bugün Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı'nın TTOD Yeterlik Kurulu akreditasyon törenini gerçekleştirdik. Prof. Dr. Murat Dinçer hocamızın şahsında tüm ekibini tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm merkezlerimizi bu sürece davet ediyorum." dedi. İlk kez gerçekleştirilen akreditasyon töreninde ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aysen Akalın ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Yıldız da hazır bulundu.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Tıbbi Onkoloji Eğitimi ile ilgili koşulları karşıladığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı, Tıbbi Onkoloji Eğitimi ile ilgili koşulları karşıladığı belirlenince 10 yıl geçerli yeterlik belgesini almaya hak kazandı.

Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Dinçer, yeterlik belgesini Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) Başkan Yardımcısı ve Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serdar Turhal'ın elinden aldı.

Belge takdimi esnasında konuşan TTOD Başkanı Prof. Dr. Mahmut Gümüş, "Eskişehir'de bugün Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı'nın TTOD Yeterlik Kurulu akreditasyon törenini gerçekleştirdik. Prof. Dr. Murat Dinçer hocamızın şahsında tüm ekibini tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm merkezlerimizi bu sürece davet ediyorum." dedi.

İlk kez gerçekleştirilen akreditasyon töreninde ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aysen Akalın ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Yıldız da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.