pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tsk Armoni Mızıkası Sivas'ta Konser Verdi

Siyaset 03.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 03.12.2018 - 11:23
 

Tsk Armoni Mızıkası Sivas'ta Konser Verdi

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Armoni Mızıkası, Sivas'ta, Şef Bando Binbaşı Levent Türkel yönetiminde konser verdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nden...

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Armoni Mızıkası, Sivas'ta, Şef Bando Binbaşı Levent Türkel yönetiminde konser verdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, Vali Yardımcıları Mehmet Nebi Kaya ve Yeliz Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, askeri erkan, akademik ve idari personel, öğrenciler ve çok sayıda müziksever katıldı.Konserde, "Selection from VERDI", "Anadolu Rapsodisi", "Hekimoğlu", "Karahisar Kalesi" gibi eserlerin yanı sıra birçok eser seslendirildi.
SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Armoni Mızıkası, Sivas'ta, Şef Bando Binbaşı Levent Türkel yönetiminde konser verdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nden...

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Armoni Mızıkası, Sivas'ta, Şef Bando Binbaşı Levent Türkel yönetiminde konser verdi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, Vali Yardımcıları Mehmet Nebi Kaya ve Yeliz Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, askeri erkan, akademik ve idari personel, öğrenciler ve çok sayıda müziksever katıldı.

Konserde, "Selection from VERDI", "Anadolu Rapsodisi", "Hekimoğlu", "Karahisar Kalesi" gibi eserlerin yanı sıra birçok eser seslendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.