pendik escort bayan
ak

Tredaş'tan Elektrikte Can Ve Mal Güvenliği Uyarısı

Spor 20.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 20.10.2017 - 14:23
 

Tredaş'tan Elektrikte Can Ve Mal Güvenliği Uyarısı

ANKARA (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ), enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca...

ANKARA (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ), enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca kişinin can ve mal kaybına uğradığı belirtilerek uyarılarda bulunuldu.TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, şirketin Trakya Bölgesi'nde üç ilde (Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne) yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunduğu bildirildi.Açıklamada, elektrik enerjisinin emniyetli kullanımına ilişkin bilgilere yer verildi.Elektrik direklerinde yer alan iletkenlere olan yaklaşma mesafelerinin ihlal edilmemesi gerektiği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca kişi can ve mal kaybına uğruyor. Elektrik kaynaklı ev kazalarının da yaşanabileceği unutulmamalı. Ülkemizde yaşanan ev kazalarının küçük bir kısmı elektrik kaynaklı olmakla birlikte, elektrik enerjisinin emniyetli kullanılmadığı durumlarda her zaman için tehlike oluşturabileceği dikkate alınmalıdır. Vatandaşların, meskenlerin yakınından geçebilecek havai hat iletkenlerine herhangi bir cisim vasıtasıyla yaklaşmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Diğer taraftan vatandaşlar, elektrik iç tesisatlarının güvenli tesis edildiğinden emin olmalıdır. Elektrik sigorta kutusunda bulunan kaçak akım rölelerinin ve sigortaların çalışır durumda olması, yeterli topraklama tesisatının bulunması dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır."
ANKARA (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ), enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca...

ANKARA (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ), enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca kişinin can ve mal kaybına uğradığı belirtilerek uyarılarda bulunuldu.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, şirketin Trakya Bölgesi'nde üç ilde (Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne) yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunduğu bildirildi.

Açıklamada, elektrik enerjisinin emniyetli kullanımına ilişkin bilgilere yer verildi.

Elektrik direklerinde yer alan iletkenlere olan yaklaşma mesafelerinin ihlal edilmemesi gerektiği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Enerji hatlarına yapılan yanlış müdahale ve ihmaller nedeniyle her yıl onlarca kişi can ve mal kaybına uğruyor. Elektrik kaynaklı ev kazalarının da yaşanabileceği unutulmamalı. Ülkemizde yaşanan ev kazalarının küçük bir kısmı elektrik kaynaklı olmakla birlikte, elektrik enerjisinin emniyetli kullanılmadığı durumlarda her zaman için tehlike oluşturabileceği dikkate alınmalıdır. Vatandaşların, meskenlerin yakınından geçebilecek havai hat iletkenlerine herhangi bir cisim vasıtasıyla yaklaşmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Diğer taraftan vatandaşlar, elektrik iç tesisatlarının güvenli tesis edildiğinden emin olmalıdır. Elektrik sigorta kutusunda bulunan kaçak akım rölelerinin ve sigortaların çalışır durumda olması, yeterli topraklama tesisatının bulunması dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.