pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Travel Turkey İzmir Fuarı

07.12.2017 - 18:48, Güncelleme: 07.12.2017 - 18:48
 

Travel Turkey İzmir Fuarı

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) iş birliğinde...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) iş birliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi başladı.Bu yıl 11'inci kez düzenlenen fuarda, Kapadokya bölgesini tanıtan bir de stant açıldı.Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği stant, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından da ziyaret edildi.Burada, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Kurtulmuş, Kapadokya standındaki ilçe ve belde belediye başkanlarıyla da bir süre sohbet etti.Daha sonra, Vali Aktaş tarafından Kurtulmuş'a yöresel el sanatı ürünlerinden üzerinde peribacası motifi bulunan çanak tabak hediye edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) iş birliğinde...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) iş birliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi başladı.

Bu yıl 11'inci kez düzenlenen fuarda, Kapadokya bölgesini tanıtan bir de stant açıldı.

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği stant, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından da ziyaret edildi.

Burada, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Kurtulmuş, Kapadokya standındaki ilçe ve belde belediye başkanlarıyla da bir süre sohbet etti.

Daha sonra, Vali Aktaş tarafından Kurtulmuş'a yöresel el sanatı ürünlerinden üzerinde peribacası motifi bulunan çanak tabak hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.