pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Traktöre Çarpan Otomobil Yandı

07.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 07.04.2018 - 16:38
 

Traktöre Çarpan Otomobil Yandı

Kazada iki sürücü yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta traktöre çarparak şarampole düşen otomobil yandı, kazada iki sürücü yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hafik ilçesinden Sivas'a giden İsa Kahraman (32) yönetimindeki 61 TT 467 plakalı otomobil, Yeni Sofular köyü yakınlarında aynı yönde seyreden ve arkasında balya yapma makinesi takılı olan Mesut Gümüş'ün (29) kullandığı 46 EP 776 plakalı traktöre çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulan traktör yola devrildi, otomobil şarampole düştü. Kazada sürücüler Kahraman ve Gümüş yaralandı. Kazadan kısa süre sonra otomobil alev aldı. Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen araç, kullanılamaz hale geldi.Sivas Numune Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazada iki sürücü yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta traktöre çarparak şarampole düşen otomobil yandı, kazada iki sürücü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hafik ilçesinden Sivas'a giden İsa Kahraman (32) yönetimindeki 61 TT 467 plakalı otomobil, Yeni Sofular köyü yakınlarında aynı yönde seyreden ve arkasında balya yapma makinesi takılı olan Mesut Gümüş'ün (29) kullandığı 46 EP 776 plakalı traktöre çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan traktör yola devrildi, otomobil şarampole düştü. Kazada sürücüler Kahraman ve Gümüş yaralandı.

Kazadan kısa süre sonra otomobil alev aldı. Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen araç, kullanılamaz hale geldi.

Sivas Numune Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.