pendik escort bayan
ak

Tosyalı Holding'den Çatı Tipi Güneş Enerji Santrali

Spor 27.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 27.03.2017 - 11:08
 

Tosyalı Holding'den Çatı Tipi Güneş Enerji Santrali

Tosyalı Holding, Tosçelik ERW Boru Profil Üretim Tesisi'nin çatısına dünyanın en büyük ilk 5 çatı tipi güneş enerji santralinden birini kuracak

ANKARA (AA) - Tosyalı Holding, dünyanın en büyük beş çatı tipi güneş enerji santralinden birini kuracak.Tosyalı Holding'den yapılan yazılı açıklamada, çevreci ve yenilenebilir enerji projeleri konusunda çalışmalarını sürdüren şirketin, bu kapsamdaki projelerine son olarak Tosçelik ERW Boru Profil Üretim Tesisi'nde kurulacak çatı tipi güneş santralinin eklendiği belirtildi.Tosyalı Holding iştiraklerinden Tosçelik ERW Boru Profil’in Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisinin çatısına güneş enerji santrali kurmak üzere anahtar teslim sözleşme imzalandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Böylece 200 bin metrekare çatı alanına sahip olan ve Avrupa’da tek seferde kurulan en büyük çelik boru fabrikası Tosçelik ERW Boru Profil Tesisleri’nin elektrik enerjisi bu santralden karşılanacak. Santral, tamamlandığında dünyanın en büyük ilk 5 çatı tipi güneş enerji santralinden biri olacak. Tosyalı Holding, çatı tipi Güneş Enerji Santrali projesi ile beraber ülkemizin cari açığının önemli bir bölümünü oluşturan enerji ithalatının azaltılmasına da katkı sağlanacak."Açıklamada görüşlerine yer verilen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Dünyanın en büyük ince film güneş paneli üreticisinin ürünlerini kullanacağımız projede, yüksek ortam sıcaklığı ve düşük gün ışığı koşullarında dahi standart panellere göre en az yüzde 10 daha fazla enerji üretmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde yenilenebilir enerji kaynaklarına olan yatırımlarımızı artırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Tosyalı Holding, Tosçelik ERW Boru Profil Üretim Tesisi'nin çatısına dünyanın en büyük ilk 5 çatı tipi güneş enerji santralinden birini kuracak

ANKARA (AA) - Tosyalı Holding, dünyanın en büyük beş çatı tipi güneş enerji santralinden birini kuracak.

Tosyalı Holding'den yapılan yazılı açıklamada, çevreci ve yenilenebilir enerji projeleri konusunda çalışmalarını sürdüren şirketin, bu kapsamdaki projelerine son olarak Tosçelik ERW Boru Profil Üretim Tesisi'nde kurulacak çatı tipi güneş santralinin eklendiği belirtildi.

Tosyalı Holding iştiraklerinden Tosçelik ERW Boru Profil’in Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisinin çatısına güneş enerji santrali kurmak üzere anahtar teslim sözleşme imzalandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Böylece 200 bin metrekare çatı alanına sahip olan ve Avrupa’da tek seferde kurulan en büyük çelik boru fabrikası Tosçelik ERW Boru Profil Tesisleri’nin elektrik enerjisi bu santralden karşılanacak. Santral, tamamlandığında dünyanın en büyük ilk 5 çatı tipi güneş enerji santralinden biri olacak. Tosyalı Holding, çatı tipi Güneş Enerji Santrali projesi ile beraber ülkemizin cari açığının önemli bir bölümünü oluşturan enerji ithalatının azaltılmasına da katkı sağlanacak."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Dünyanın en büyük ince film güneş paneli üreticisinin ürünlerini kullanacağımız projede, yüksek ortam sıcaklığı ve düşük gün ışığı koşullarında dahi standart panellere göre en az yüzde 10 daha fazla enerji üretmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde yenilenebilir enerji kaynaklarına olan yatırımlarımızı artırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.