pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tobb'un 75. Genel Kurulu Sona Erdi

Spor 02.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 02.05.2019 - 15:18
 

Tobb'un 75. Genel Kurulu Sona Erdi

Genel Kurul'da geçen yıla ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 75. Genel Kurulu'nda 2018 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabıyla yönetim kurulu ibra edildi.Birliğin, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 75. Genel Kurulu'nda, açılış konuşmalarının ardından ilgili komisyonlar sunum yaptı. Sunumlardan sonra gerçekleştirilen oylamada 2018 yılı bütçe harcamaları ve kesin hesap dönemiyle yönetim kurulu ibra edildi. Genel Kurul toplantısı, 2020 bütçe tekliflerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.
Genel Kurul'da geçen yıla ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 75. Genel Kurulu'nda 2018 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabıyla yönetim kurulu ibra edildi.

Birliğin, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 75. Genel Kurulu'nda, açılış konuşmalarının ardından ilgili komisyonlar sunum yaptı.

Sunumlardan sonra gerçekleştirilen oylamada 2018 yılı bütçe harcamaları ve kesin hesap dönemiyle yönetim kurulu ibra edildi.

Genel Kurul toplantısı, 2020 bütçe tekliflerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.