pendik escort bayan
ak

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İçin 5 Milyon Hibe!

Kültür-Sanat 06.01.2017 - 14:38, Güncelleme: 06.01.2017 - 14:38
 

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İçin 5 Milyon Hibe!

Sivaslılar 2.nci bir üniversiteye hayali ile yaşarken, Sivaslı bir iş adamının TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi yapımı için 5 Milyon yardım edecek olması Sivaslılar tarafından sevinçle karşılandı.

Ata 2 Yapı Denetim Şirketi Sahibi ve İnşaat Yüksek Mühendisi hemşerimiz İbrahim Uçar'dan Sivas'ta kurulmasını beklediğimiz 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesine 5 Milyon TL hibe desteği.            İbrahim Uçar İstanbul'daki bazı işadamlarından oluşturdukları bir heyet  ile birlikte gelecek hafta çarşamba günü Milli Eğitim Bakanı olan Hemşerimiz İsmet Yılmaz ile görüşme yapacak.            Konu ile ilgili olarak telefon ile görüştüğümüz İbrahim Uçar yaptığı açıklamada; "Sivas'ta kurulacak olan ikinci üniversite için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Maddi olarak şimdilik 5 Milyon TL'lik bir bağış yapacağım. Çarşamba günü Sayın Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz ile görüşerek kurulacak olan 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin murahhas heyetinde yer almak istediğimi de belirteceğim.  Sivaslı işadamları olarak biz bu üniversiteyi Devletimiz ile birlikte Sivas'ta kuracağız. Tüm oda başkanlarından aldığımız bilgi 4 Eylül Üniversitesinin alt yapısının hazır olduğu şeklindedir. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun diyorum" dedi. 
Sivaslılar 2.nci bir üniversiteye hayali ile yaşarken, Sivaslı bir iş adamının TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi yapımı için 5 Milyon yardım edecek olması Sivaslılar tarafından sevinçle karşılandı.

Ata 2 Yapı Denetim Şirketi Sahibi ve İnşaat Yüksek Mühendisi hemşerimiz İbrahim Uçar'dan Sivas'ta kurulmasını beklediğimiz 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesine 5 Milyon TL hibe desteği.

            İbrahim Uçar İstanbul'daki bazı işadamlarından oluşturdukları bir heyet  ile birlikte gelecek hafta çarşamba günü Milli Eğitim Bakanı olan Hemşerimiz İsmet Yılmaz ile görüşme yapacak.

            Konu ile ilgili olarak telefon ile görüştüğümüz İbrahim Uçar yaptığı açıklamada; "Sivas'ta kurulacak olan ikinci üniversite için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Maddi olarak şimdilik 5 Milyon TL'lik bir bağış yapacağım. Çarşamba günü Sayın Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz ile görüşerek kurulacak olan 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin murahhas heyetinde yer almak istediğimi de belirteceğim.  Sivaslı işadamları olarak biz bu üniversiteyi Devletimiz ile birlikte Sivas'ta kuracağız. Tüm oda başkanlarından aldığımız bilgi 4 Eylül Üniversitesinin alt yapısının hazır olduğu şeklindedir. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun diyorum" dedi.

 ibrahim-ucar-2016.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.