pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tkhk Başkanı Cihan, Yozgat Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi

05.09.2016 - 16:45, Güncelleme: 05.09.2016 - 16:45
 

Tkhk Başkanı Cihan, Yozgat Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi

YOZGAT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat'ta inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemede...

YOZGAT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat'ta inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemede bulundu.Cihan, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin, kentteki en büyük yatırımlardan olduğunu söyledi.Gelecek yıl teslim edilmesi gereken hastaneyi daha erken hizmete açabilmek için tüm yetkililerin canla başla çalıştığına dikkati çeken Cihan, ''Heyetimiz, belli aralıklarla gelip, kontrolleri sağlıyor. Ben de yapılan çalışmaları yerinde görmek istedim. Hastanemiz fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern teknolojik cihazlarla donatılacak. Tedavi için gelen vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulacak.'' dedi.Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. İsmail Kurca da inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, tesisi en kısa sürede hizmete açacaklarını kaydetti.
YOZGAT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat'ta inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemede...

YOZGAT (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat'ta inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemede bulundu.

Cihan, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin, kentteki en büyük yatırımlardan olduğunu söyledi.

Gelecek yıl teslim edilmesi gereken hastaneyi daha erken hizmete açabilmek için tüm yetkililerin canla başla çalıştığına dikkati çeken Cihan, ''Heyetimiz, belli aralıklarla gelip, kontrolleri sağlıyor. Ben de yapılan çalışmaları yerinde görmek istedim. Hastanemiz fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern teknolojik cihazlarla donatılacak. Tedavi için gelen vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulacak.'' dedi.

Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. İsmail Kurca da inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, tesisi en kısa sürede hizmete açacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.