pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tff'den Konyaspor Ve Adana Demirspor'un Yeni Başkanlarına Kutlama

08.06.2018 - 20:38, Güncelleme: 08.06.2018 - 20:38
 

Tff'den Konyaspor Ve Adana Demirspor'un Yeni Başkanlarına Kutlama

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor Kulübünde Hilmi Kulluk, Adana Demirspor Kulübünde ise Kazım Bozan'ın başkanlığa seçilmesinden...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor Kulübünde Hilmi Kulluk, Adana Demirspor Kulübünde ise Kazım Bozan'ın başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik mesajı yayımladı.TFF'nin internet sitesinde Konyaspor ile ilgili yer alan mesajda, "Konyaspor Kulübünün bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." denildi.Adana Demirspor için paylaşılan mesajda ise, "Adana Demirspor Kulübünün bugün yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Kazım Bozan ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.
İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor Kulübünde Hilmi Kulluk, Adana Demirspor Kulübünde ise Kazım Bozan'ın başkanlığa seçilmesinden...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor Kulübünde Hilmi Kulluk, Adana Demirspor Kulübünde ise Kazım Bozan'ın başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde Konyaspor ile ilgili yer alan mesajda, "Konyaspor Kulübünün bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." denildi.

Adana Demirspor için paylaşılan mesajda ise, "Adana Demirspor Kulübünün bugün yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Kazım Bozan ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.