pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teog'da Başarılı Öğrencilere Plaket Verildi

31.08.2016 - 11:58, Güncelleme: 31.08.2016 - 11:58
 

Teog'da Başarılı Öğrencilere Plaket Verildi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.Kaymakamlık Toplantı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini söyledi.İlçelerinde böyle başarılı öğrencilerin çıkmasından gurur duyduklarını beli̇rten Yoldaş, ''Malumunuz bir süreçten geçtik. Bu süreçte de çocuklarımızın eğitim ve öğretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Eğer biz görevimizi yapmazsak, çocuklarımızın o açığını da başkaları kapatıyor. Bunun sonucunda da telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor. Öncelikle öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ve siz değerli ailelerini tebrik ediyorum. Bizler ve sizler için en büyük mutluluk budur. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında daimi başarılar diliyorum." diye konuştu.Yoldaş son olarak başarılı öğrencileri plaketle ödüllendirdi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.Kaymakamlık Toplantı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini söyledi.

İlçelerinde böyle başarılı öğrencilerin çıkmasından gurur duyduklarını beli̇rten Yoldaş, ''Malumunuz bir süreçten geçtik. Bu süreçte de çocuklarımızın eğitim ve öğretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Eğer biz görevimizi yapmazsak, çocuklarımızın o açığını da başkaları kapatıyor. Bunun sonucunda da telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor. Öncelikle öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ve siz değerli ailelerini tebrik ediyorum. Bizler ve sizler için en büyük mutluluk budur. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında daimi başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yoldaş son olarak başarılı öğrencileri plaketle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.