pendik escort bayan
ak

Tendürek Dağı'ndaki Çatışma

27.05.2017 - 13:53, Güncelleme: 27.05.2017 - 13:53
 

Tendürek Dağı'ndaki Çatışma

Teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Tendürek Dağı'nda teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi. Şehit Doğan'ın (24) naaşı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alınarak Gesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.Burada helallik alınmasının ardından Doğan için Kalem Kırdı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.Vali Süleyman Kamçı, şehidin anne ve babası ile eşine başsağlığı diledi.Şehidin kardeşi Berkan Doğan, tabutun başında Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirinin bir bölümünü okudu. İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasıyla Kayseri Garnizonu ve Hava Şehitliği'ne götürülen şehit Doğan'ın naaşı burada defnedildi.Törene şehidin ailesi, yakınları, Vali Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Tendürek Dağı'nda teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.

Şehit Doğan'ın (24) naaşı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alınarak Gesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından Doğan için Kalem Kırdı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Vali Süleyman Kamçı, şehidin anne ve babası ile eşine başsağlığı diledi.

Şehidin kardeşi Berkan Doğan, tabutun başında Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirinin bir bölümünü okudu.

İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasıyla Kayseri Garnizonu ve Hava Şehitliği'ne götürülen şehit Doğan'ın naaşı burada defnedildi.

Törene şehidin ailesi, yakınları, Vali Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.