pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teknosa İstanbul’da 41’inci Mağazasını Açtı

Spor 29.03.2018 - 10:48, Güncelleme: 29.03.2018 - 10:48
 

Teknosa İstanbul’da 41’inci Mağazasını Açtı

Teknosa, İstanbul'daki 41'inci mağazasını Kartal İstmarina AVM'de açtı

İSTANBUL (AA) - Teknosa, İstanbul'da 41'inci mağazasını Kartal'da açtı.Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Teknosa, toplam 315 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasını İstanbul’un Kartal ilçesinde açtı. Kartal İstmarina AVM içinde açılan mağazada, telefon, tablet gibi mobil cihazların yanı sıra bilgisayarlar, küçük ev aletleri, aksesuarlar ve son teknoloji ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Açılışla birlikte İstanbul’daki mağaza sayısını 41’e, Türkiye’deki mağaza sayısını ise 205’e çıkaran Teknosa, çoklu kanalda kesintisiz hizmet anlayışıyla hem mağazaları hem de online ve mobil platformlarıyla Türkiye’nin dört bir yanına teknolojiyi, avantajlı fiyatlarla götürmeye devam edecek.
Teknosa, İstanbul'daki 41'inci mağazasını Kartal İstmarina AVM'de açtı

İSTANBUL (AA) - Teknosa, İstanbul'da 41'inci mağazasını Kartal'da açtı.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Teknosa, toplam 315 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasını İstanbul’un Kartal ilçesinde açtı. Kartal İstmarina AVM içinde açılan mağazada, telefon, tablet gibi mobil cihazların yanı sıra bilgisayarlar, küçük ev aletleri, aksesuarlar ve son teknoloji ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Açılışla birlikte İstanbul’daki mağaza sayısını 41’e, Türkiye’deki mağaza sayısını ise 205’e çıkaran Teknosa, çoklu kanalda kesintisiz hizmet anlayışıyla hem mağazaları hem de online ve mobil platformlarıyla Türkiye’nin dört bir yanına teknolojiyi, avantajlı fiyatlarla götürmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.