pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teknoloji Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Kültür-Sanat 02.06.2016 - 23:14, Güncelleme: 02.06.2016 - 23:14
 

Teknoloji Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Merkezi Amfi’de mezuniyet belgelerini aldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Merkezi Amfi’de  mezuniyet belgelerini aldı. Mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım ve öğrenci aileleri katıldı. Programdan önce kısa bir tebrik konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Teknoloji gün geçtikçe gelişiyor, gerilemeyen ve durağan olmayan tek sektör diyebiliriz. Bu nedenle sizlerde daha çok çalışıp bu teknolojiyi yakalamanız,  hatta daha ileriye taşımanız gerekmektedir” diyerek mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.  Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz ise, ilk mezunları vermenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek, “Fakültemiz 2009 yılında kuruldu. Bu nedenle Üniversitemizin en genç fakültelerinden biriyiz. Bu fakültemizde toplam 875 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Genç bir fakülte olmamıza rağmen TÜBİTAK için hazırlamış olduğumuz elektrikli araç ile yarışmada yüzlerce proje arasından 21. olmayı başardık. Bundan sonrada bunun gibi hatta daha güzel projeler yapacağımıza inanıyorum. Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmak için gelen herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık,  fakülte birincisi Oğuz Par’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk fakülte ikincisi Cihangir Kaplan’a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş,  fakülte üçüncüsü Sefa Kunt’a başarı belgelerini verdi. Son olarak Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları, dekanlar ve fakülte öğretim elemanları diğer mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. – Sivas
Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Merkezi Amfi’de mezuniyet belgelerini aldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Merkezi Amfi’de  mezuniyet belgelerini aldı.

 

Mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım ve öğrenci aileleri katıldı.

 

Programdan önce kısa bir tebrik konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Teknoloji gün geçtikçe gelişiyor, gerilemeyen ve durağan olmayan tek sektör diyebiliriz. Bu nedenle sizlerde daha çok çalışıp bu teknolojiyi yakalamanız,  hatta daha ileriye taşımanız gerekmektedir” diyerek mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. 

 

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz ise, ilk mezunları vermenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek, “Fakültemiz 2009 yılında kuruldu. Bu nedenle Üniversitemizin en genç fakültelerinden biriyiz. Bu fakültemizde toplam 875 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Genç bir fakülte olmamıza rağmen TÜBİTAK için hazırlamış olduğumuz elektrikli araç ile yarışmada yüzlerce proje arasından 21. olmayı başardık. Bundan sonrada bunun gibi hatta daha güzel projeler yapacağımıza inanıyorum. Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmak için gelen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık,  fakülte birincisi Oğuz Par’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk fakülte ikincisi Cihangir Kaplan’a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş,  fakülte üçüncüsü Sefa Kunt’a başarı belgelerini verdi.

 

Son olarak Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları, dekanlar ve fakülte öğretim elemanları diğer mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. – Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.