pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tek Başına İktidar İçin Üç Kurban Kesti

02.11.2015 - 19:38, Güncelleme: 02.11.2015 - 19:38
 

Tek Başına İktidar İçin Üç Kurban Kesti

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olması hâlinde kurban kesmek için adak adayan Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, üç tane büyükbaş hayvan kurban etti.

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olması hâlinde kurban kesmek için adak adayan Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, üç tane büyükbaş hayvan kurban etti.Türkiye’deki istikrarın sürmesi adına hayati önem taşıyan 1 Kasım seçimlerinden AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkması, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da AK Parti’yi destekleyen seçmenlerde büyük sevinç kaynağı oldu. Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, AK Parti’nin seçimlerden iktidar olarak çıkması durumunda adak adamıştı. Seçim sonuçlarının ardından zaman kaybetmeyen iş adamı Kaptan, vatandaşlara yemek vermek için bir et kombinasında üç tane büyükbaş hayvan kurban etti. Sevincini ilimizdeki diğer iş adamları ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile paylaşan Kaptan, 7 Haziran’ın ardından ülkemizdeki belirsizlik ve sıkıntıların 1 Kasım’da giderildiğinin altını çizerek, “Memleketimizin istikrarı için, 78 milyon insanımızın huzur ve refahı için üç kurban adak adamıştım. Allah bize bu fırsatı verdi. Sadece eli silahlı teröristler hariç tüm insanlarımız için adak kurbanlarımızı kesiyoruz. İnandık Hakk’a, güvendik halka, herkese bir yer var, geniş bu halka.” dedi. Hayırsever iş adamına teşekkür eden Başkan Aydın ise, ülkenin sıkıntılı bir süreci geride bıraktığını ifade ederek, “İnşallah kaldığımız yerden ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeden birlik ve beraberliğimizi daimî kılacağız. 78 milyon insanımızın kardeş olduğu bilincini yerleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu manada şehrimizin önemli iş adamlarından hayırsever Sait Kaptan’ın bu kurbanlarını Rabbim kabul etsin diyorum. Tabii bu seçimler, tüm İslam ve Türk coğrafyasında sonucu merakla beklenen bir seçimdi. Çünkü Türkiye bölgesinde lider ülke konumunda, Türkiye’den beklentiler çok büyük.” şeklinde konuştu. Suriye’de yaşanan iç savaş ve ülkemizdeki 2,5 milyon mülteciye değinen Başkan Aydın, “Türkiye milyonlarca mülteciyi hiçbir sıkıntı yaşamadan barındırırken Avrupa, 120 bin Suriyeli gidince âdeta karıştı. Demek ki, Türkiye Avrupa’nın toplamından dahi güçlü. Güç demek sadece para demek değil. Güç demek gönül işidir. Bizim inancımızda misafir 1 yerse 9 bırakır, bu anlayıştan gelen bir toplumuz. Güçlü Türkiye’ye sadece bizim ülkemizde yaşayanların değil, Orta Asya’da, doğuda, batıda kısacası dünyanın her yerinde kendini mazlum olarak gören her milletlin Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Adalet için, hakkaniyet için bunun gerekli olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. - Sivas
1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olması hâlinde kurban kesmek için adak adayan Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, üç tane büyükbaş hayvan kurban etti.

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olması hâlinde kurban kesmek için adak adayan Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, üç tane büyükbaş hayvan kurban etti.

Türkiye’deki istikrarın sürmesi adına hayati önem taşıyan 1 Kasım seçimlerinden AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkması, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da AK Parti’yi destekleyen seçmenlerde büyük sevinç kaynağı oldu. Sivaslı iş adamı Sait Kaptan, AK Parti’nin seçimlerden iktidar olarak çıkması durumunda adak adamıştı. Seçim sonuçlarının ardından zaman kaybetmeyen iş adamı Kaptan, vatandaşlara yemek vermek için bir et kombinasında üç tane büyükbaş hayvan kurban etti.

 

Sevincini ilimizdeki diğer iş adamları ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile paylaşan Kaptan, 7 Haziran’ın ardından ülkemizdeki belirsizlik ve sıkıntıların 1 Kasım’da giderildiğinin altını çizerek, “Memleketimizin istikrarı için, 78 milyon insanımızın huzur ve refahı için üç kurban adak adamıştım. Allah bize bu fırsatı verdi. Sadece eli silahlı teröristler hariç tüm insanlarımız için adak kurbanlarımızı kesiyoruz. İnandık Hakk’a, güvendik halka, herkese bir yer var, geniş bu halka.” dedi.

 

Hayırsever iş adamına teşekkür eden Başkan Aydın ise, ülkenin sıkıntılı bir süreci geride bıraktığını ifade ederek, “İnşallah kaldığımız yerden ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeden birlik ve beraberliğimizi daimî kılacağız. 78 milyon insanımızın kardeş olduğu bilincini yerleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu manada şehrimizin önemli iş adamlarından hayırsever Sait Kaptan’ın bu kurbanlarını Rabbim kabul etsin diyorum. Tabii bu seçimler, tüm İslam ve Türk coğrafyasında sonucu merakla beklenen bir seçimdi. Çünkü Türkiye bölgesinde lider ülke konumunda, Türkiye’den beklentiler çok büyük.” şeklinde konuştu.

 

Suriye’de yaşanan iç savaş ve ülkemizdeki 2,5 milyon mülteciye değinen Başkan Aydın, “Türkiye milyonlarca mülteciyi hiçbir sıkıntı yaşamadan barındırırken Avrupa, 120 bin Suriyeli gidince âdeta karıştı. Demek ki, Türkiye Avrupa’nın toplamından dahi güçlü. Güç demek sadece para demek değil. Güç demek gönül işidir. Bizim inancımızda misafir 1 yerse 9 bırakır, bu anlayıştan gelen bir toplumuz. Güçlü Türkiye’ye sadece bizim ülkemizde yaşayanların değil, Orta Asya’da, doğuda, batıda kısacası dünyanın her yerinde kendini mazlum olarak gören her milletlin Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Adalet için, hakkaniyet için bunun gerekli olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.