pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tcdd Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu

11.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 11.05.2019 - 10:23
 

Tcdd Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Demiryolları Makinistleri Derneği (DEMARD) Ankara Şubesi üyeleri, Eskişehir Depo Temsilciliğinin düzenlediği iftar programında bir araya...

ESKİŞEHİR (AA) - Demiryolları Makinistleri Derneği (DEMARD) Ankara Şubesi üyeleri, Eskişehir Depo Temsilciliğinin düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Eskişehir'de bir restoranda gerçekleştirilen iftara katılan TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Erol Arıkan, bu organizasyondan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Eskişehir Depo Temsilciliğine teşekkür etti. İftar programına DEMARD Genel Başkanı Nami Aras'ın yanı sıra DEMARD Ankara Şube Başkanı Metin Gedik, dernek üyeleri, makinistler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlik, DEMARD üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Demiryolları Makinistleri Derneği (DEMARD) Ankara Şubesi üyeleri, Eskişehir Depo Temsilciliğinin düzenlediği iftar programında bir araya...

ESKİŞEHİR (AA) - Demiryolları Makinistleri Derneği (DEMARD) Ankara Şubesi üyeleri, Eskişehir Depo Temsilciliğinin düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

Eskişehir'de bir restoranda gerçekleştirilen iftara katılan TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Erol Arıkan, bu organizasyondan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Eskişehir Depo Temsilciliğine teşekkür etti.

İftar programına DEMARD Genel Başkanı Nami Aras'ın yanı sıra DEMARD Ankara Şube Başkanı Metin Gedik, dernek üyeleri, makinistler ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik, DEMARD üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.