pendik escort bayan
ak

Taşdelen'den Mahalle Ziyaretleri

23.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 23.03.2017 - 16:48
 

Taşdelen'den Mahalle Ziyaretleri

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Fidanlık ve Kızılay Mahalleleri ile Yenişehir bölgesi mahalle muhtarlarını, çeşitli sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Fidanlık ve Kızılay Mahalleleri ile Yenişehir bölgesi mahalle muhtarlarını, çeşitli sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret etti. Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Taşdelen. beraberinde CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ile muhtarlar, Kırşehirliler Derneği, Kırşehirliler Vakfı, Şehit Aileleri Dernekleri ve Ankara Düzceliler Derneği üyeleri ile esnafı ziyaret etti.Bölge ziyaretleri kapsamında öncelikle Fidanlık Mahallesi Muhtarlığı'na giden Taşdelen, muhtar Cevriye Kaya'dan mahallenin ihtiyaçlarını dinledi.Muhtar Kaya da Çankaya Belediyesi tarafından yapılan yeni muhtarlık hizmet binası için Taşdelen’e teşekkür etti. Yenişehir ile Fidanlık Mahallesi’ndeki esnafı da ziyaret eden Taşdelen, burada da talepleri dinledi. Belediye tarafından yenilenen taksi duraklarına konuk olan Taşdelen, taksici esnafıyla gündeme dair konuştu.Taşdelen, Necatibey Caddesi'nde bulunan Kırşehirliler Derneği'ni ziyaretinde de derneğin Genel Başkanı Recep Dedebali ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçe ve ülke gündemine ilişkin sohbet etti. Kırşehirlilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Taşdelen, "Şeyh Edebali, Ahi Evran, Hacı Bektaş, Neşet Ertaş gibi birçok büyük insanın Kırşehir'den çıktığını görüyoruz. Anadolu kültürünün felsefi temelinin oluşmasında Kırşehir'in önemli bir rolü vardır. Bu insanların Kırşehir'den çıkması bir tesadüf değil." değerlendirmesini yaptı.Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Taşdelen, "Bize oy versin ya da vermesin tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına ve isteklerine göre projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Ben, bütün halkın belediye başkanıyım, herkese hizmet götürüyorum ve götürmeye de devam edeceğim." ifadelerini kullandı.Taşdelen, bölge ziyaretleri kapsamında Ankara Düzceliler Derneği, Kırşehirliler Vakfı ve Şehit Aileleri Derneklerine de konuk oldu. Sohbet ortamında geçen buluşmalarda dernek yönetici ve temsilcileri, ilçeye hizmetleri dolayısıyla Taşdelen'e teşekkür etti.Taşdelen mahalle ziyaretleri sırasında çok sayıda vatandaşla da sohbet etti.
Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Fidanlık ve Kızılay Mahalleleri ile Yenişehir bölgesi mahalle muhtarlarını, çeşitli sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Fidanlık ve Kızılay Mahalleleri ile Yenişehir bölgesi mahalle muhtarlarını, çeşitli sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret etti.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Taşdelen. beraberinde CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ile muhtarlar, Kırşehirliler Derneği, Kırşehirliler Vakfı, Şehit Aileleri Dernekleri ve Ankara Düzceliler Derneği üyeleri ile esnafı ziyaret etti.

Bölge ziyaretleri kapsamında öncelikle Fidanlık Mahallesi Muhtarlığı'na giden Taşdelen, muhtar Cevriye Kaya'dan mahallenin ihtiyaçlarını dinledi.

Muhtar Kaya da Çankaya Belediyesi tarafından yapılan yeni muhtarlık hizmet binası için Taşdelen’e teşekkür etti.

Yenişehir ile Fidanlık Mahallesi’ndeki esnafı da ziyaret eden Taşdelen, burada da talepleri dinledi. Belediye tarafından yenilenen taksi duraklarına konuk olan Taşdelen, taksici esnafıyla gündeme dair konuştu.

Taşdelen, Necatibey Caddesi'nde bulunan Kırşehirliler Derneği'ni ziyaretinde de derneğin Genel Başkanı Recep Dedebali ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçe ve ülke gündemine ilişkin sohbet etti.

Kırşehirlilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Taşdelen, "Şeyh Edebali, Ahi Evran, Hacı Bektaş, Neşet Ertaş gibi birçok büyük insanın Kırşehir'den çıktığını görüyoruz. Anadolu kültürünün felsefi temelinin oluşmasında Kırşehir'in önemli bir rolü vardır. Bu insanların Kırşehir'den çıkması bir tesadüf değil." değerlendirmesini yaptı.

Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Taşdelen, "Bize oy versin ya da vermesin tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına ve isteklerine göre projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Ben, bütün halkın belediye başkanıyım, herkese hizmet götürüyorum ve götürmeye de devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Taşdelen, bölge ziyaretleri kapsamında Ankara Düzceliler Derneği, Kırşehirliler Vakfı ve Şehit Aileleri Derneklerine de konuk oldu. Sohbet ortamında geçen buluşmalarda dernek yönetici ve temsilcileri, ilçeye hizmetleri dolayısıyla Taşdelen'e teşekkür etti.

Taşdelen mahalle ziyaretleri sırasında çok sayıda vatandaşla da sohbet etti.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.