pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tartıştığı Karısını Tüfekle Öldürdü

18.12.2018 - 15:23, Güncelleme: 18.12.2018 - 15:23
 

Tartıştığı Karısını Tüfekle Öldürdü

Konya'da tartıştığı karısını tüfekle öldüren Suriye uyruklu katil zanlısı ile delilleri gizlemeye çalıştığı ileri sürülen ablası gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını tüfekle öldüren Suriye uyruklu şüpheli ile tüfeği sakladığı ileri sürülen ablası gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Suriyeli Abdülmelik El F. (21), merkez Karatay ilçesi Alaaddin Kap Caddesi'ndeki bir evde, kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi Esme El H. (21) ile tartışmaya başladı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Abdülmelik El F. eşini evde bulunan tüfekle yaraladı. Konya Numune Hastanesi'ne kadırılan kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Polis ekipleri, katil zanlısı Abdülmelik El F. ile olayda kullanılan tüfeği saklamaya çalıştığı belirlenen ablası Gusun El F'yi (26) gözaltına aldı.
Konya'da tartıştığı karısını tüfekle öldüren Suriye uyruklu katil zanlısı ile delilleri gizlemeye çalıştığı ileri sürülen ablası gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını tüfekle öldüren Suriye uyruklu şüpheli ile tüfeği sakladığı ileri sürülen ablası gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Suriyeli Abdülmelik El F. (21), merkez Karatay ilçesi Alaaddin Kap Caddesi'ndeki bir evde, kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi Esme El H. (21) ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Abdülmelik El F. eşini evde bulunan tüfekle yaraladı. Konya Numune Hastanesi'ne kadırılan kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, katil zanlısı Abdülmelik El F. ile olayda kullanılan tüfeği saklamaya çalıştığı belirlenen ablası Gusun El F'yi (26) gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.