pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Ramazan Bayramı

15.06.2018 - 14:33, Güncelleme: 15.06.2018 - 14:33
 

Suşehri'nde Ramazan Bayramı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Kaymakamlık tarafından öğretmenevinde düzenlenen programa,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Kaymakamlık tarafından öğretmenevinde düzenlenen programa, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti Sivas milletvekili adayı Rüstem Yüce, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Vatandaşların bayramını kutlayan Kaymakam Uzunoğlu, insanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Daha sonra Askerlik Şube Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye İtfaiye Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli nöbetçi personellerin bayramını kutlayan Uzunoğlu ve beraberindekiler, hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.Uzunoğlu, son olarak D-100 karayolunda uygulama yapan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerin de bayramını kutladı.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Kaymakamlık tarafından öğretmenevinde düzenlenen programa,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kaymakamlık tarafından öğretmenevinde düzenlenen programa, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti Sivas milletvekili adayı Rüstem Yüce, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların bayramını kutlayan Kaymakam Uzunoğlu, insanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Daha sonra Askerlik Şube Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye İtfaiye Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli nöbetçi personellerin bayramını kutlayan Uzunoğlu ve beraberindekiler, hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uzunoğlu, son olarak D-100 karayolunda uygulama yapan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerin de bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.