pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Patates Hasadı Başladı

21.10.2017 - 10:28, Güncelleme: 21.10.2017 - 10:28
 

Suşehri'nde Patates Hasadı Başladı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde patates hasadına başlandı.İlçede çiftçilik yapan Sedat Karakaya, bu yıl patates üretiminin çok verimli olduğunu söyledi....

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde patates hasadına başlandı.İlçede çiftçilik yapan Sedat Karakaya, bu yıl patates üretiminin çok verimli olduğunu söyledi. Karakaya, 15 dönüm arazi üzerine 6 bin 500 kilo tohum ektiğini aktararak, "Geçen yıllar patates üretiminde sıkıntılı süreç geçirdik. İstediğimiz verimi alamadık. Fakat bu yıl bereketli geçti. Çok şükür hasadına başladık. Çuvallama işlemlerinin ardından manavlarda yerini almaya başladı." diye konuştu.Patatesleri ilçede bir manava toptan sattığını anlatan Karakaya, hasadı yapılan patateslerin kışlık olduğunu ve aynı zamanda yöresel olarak dayanıklı olduğunu söyledi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde patates hasadına başlandı.İlçede çiftçilik yapan Sedat Karakaya, bu yıl patates üretiminin çok verimli olduğunu söyledi....

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde patates hasadına başlandı.

İlçede çiftçilik yapan Sedat Karakaya, bu yıl patates üretiminin çok verimli olduğunu söyledi.

Karakaya, 15 dönüm arazi üzerine 6 bin 500 kilo tohum ektiğini aktararak, "Geçen yıllar patates üretiminde sıkıntılı süreç geçirdik. İstediğimiz verimi alamadık. Fakat bu yıl bereketli geçti. Çok şükür hasadına başladık. Çuvallama işlemlerinin ardından manavlarda yerini almaya başladı." diye konuştu.

Patatesleri ilçede bir manava toptan sattığını anlatan Karakaya, hasadı yapılan patateslerin kışlık olduğunu ve aynı zamanda yöresel olarak dayanıklı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.