pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde Kuşlar İçin Yuva Yapıldı

11.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 11.12.2017 - 16:13
 

Suşehri'nde Kuşlar İçin Yuva Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı tarafından doğadaki kuşların kış aylarında...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı tarafından doğadaki kuşların kış aylarında barınması amacıyla ağaçlara yuva yaptırıldı.Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Tabiat Parkı'ndaki ormanlık alan ile kuşların yoğun olarak barındığı açık alanlarda bulunan ağaçlara kuş yuvaları monte edildi.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuşların kış aylarında zorlu hava şartlarında barınmasına olanak sağlamak ve kuş türlerinin çoğalması için yuvaları yaptırdıklarını söyledi.Kuşların da güzel bir yuvaya sahip olmasını arzuladıklarını dile getiren Kuzpınar, yuvaların monte edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı tarafından doğadaki kuşların kış aylarında...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı tarafından doğadaki kuşların kış aylarında barınması amacıyla ağaçlara yuva yaptırıldı.

Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Tabiat Parkı'ndaki ormanlık alan ile kuşların yoğun olarak barındığı açık alanlarda bulunan ağaçlara kuş yuvaları monte edildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuşların kış aylarında zorlu hava şartlarında barınmasına olanak sağlamak ve kuş türlerinin çoğalması için yuvaları yaptırdıklarını söyledi.

Kuşların da güzel bir yuvaya sahip olmasını arzuladıklarını dile getiren Kuzpınar, yuvaların monte edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.