pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde "Kitap Kafe" Oluşturuldu

19.03.2018 - 17:33, Güncelleme: 19.03.2018 - 17:33
 

Suşehri'nde "Kitap Kafe" Oluşturuldu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Gençlik Merkezinde "Kitap Kafe" adı altında kütüphane oluşturuldu.Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü bünyesinde,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Gençlik Merkezinde "Kitap Kafe" adı altında kütüphane oluşturuldu.Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü bünyesinde, müdürlük binasında oluşturulan "Kitap Kafe" hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Suat Yüksel, "Kitap Kafe" oluşturmaktan mutlu olduklarını söyledi.Amaçlarının okuyan bir gençlik oluşturmak olduğunu ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:"Gençlik merkezimizin zengin bir kitaplığı var. Öğrencilerimiz ile birlikte kütüphane ve kitap kafemizi düzenledik. Kafemizin oluşmasına destek veren Kaymakamız Ender Faruk Uzunoğlu başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür ediyoruz."
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Gençlik Merkezinde "Kitap Kafe" adı altında kütüphane oluşturuldu.Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü bünyesinde,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki Gençlik Merkezinde "Kitap Kafe" adı altında kütüphane oluşturuldu.

Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü bünyesinde, müdürlük binasında oluşturulan "Kitap Kafe" hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Suat Yüksel, "Kitap Kafe" oluşturmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Amaçlarının okuyan bir gençlik oluşturmak olduğunu ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"Gençlik merkezimizin zengin bir kitaplığı var. Öğrencilerimiz ile birlikte kütüphane ve kitap kafemizi düzenledik. Kafemizin oluşmasına destek veren Kaymakamız Ender Faruk Uzunoğlu başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.