pendik escort bayan
ak

Suşehri'nde Kar Yağışı

23.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:58
 

Suşehri'nde Kar Yağışı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.Sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini sürdüren kar yağışı,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.Sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini sürdüren kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüye bürüdü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü ilçede, bir bankanın inşaatında çalışan işçiler tenekede yaktıkları ateşle ısındı.Bazı sürücüler ise trafikte sıkıntı yaşamamak için araçlarına zincir taktı.Öte yandan kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı Kale köyü yolunda zaman zaman aksamalar yaşandığı, İlçe Özel İdare ekiplerinin yolun kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.Sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini sürdüren kar yağışı,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.

Sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini sürdüren kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüye bürüdü.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü ilçede, bir bankanın inşaatında çalışan işçiler tenekede yaktıkları ateşle ısındı.

Bazı sürücüler ise trafikte sıkıntı yaşamamak için araçlarına zincir taktı.

Öte yandan kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı Kale köyü yolunda zaman zaman aksamalar yaşandığı, İlçe Özel İdare ekiplerinin yolun kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.