pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde grup köy yolunda çökme

08.03.2016 - 19:50, Güncelleme: 08.03.2016 - 19:50
 

Suşehri'nde grup köy yolunda çökme

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde, grup köy yolunda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi.

 SİVAS'ın Suşehri ilçesinde, grup köy yolunda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi.İlçeye bağlı Tatar köyü girişinde yaşanan heyelan nedeni ile civar köylerin kullandığı yol çöktü. Daha önce araziden çıkan suyu paylaşmamak için yaptıkları eylemler ile gündeme gelen Tatar köyünün kullandığı yol ile Kale Köyü ile Koyulhisar ilçesine bağlı Ballıca, Aksu, Yenice, Çandır köylerinin kullandığı grup köy yolu çökme nedeniyle trafiğe kapatılırken, ulaşım servis yolundan verildi. Tatar Köyü Muhtarı Fatih Şahin, heyelan nedeniyle yolda çökme meydana gelen yerin köydeki bazı evlere 30-40 metre uzağında olduğunu belirtti.Heyelanın meydana geldiği yerde İlçe Özel İdaresi ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.FOTOĞRAFLI 
SİVAS'ın Suşehri ilçesinde, grup köy yolunda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi.

 

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde, grup köy yolunda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi.

İlçeye bağlı Tatar köyü girişinde yaşanan heyelan nedeni ile civar köylerin kullandığı yol çöktü. Daha önce araziden çıkan suyu paylaşmamak için yaptıkları eylemler ile gündeme gelen Tatar köyünün kullandığı yol ile Kale Köyü ile Koyulhisar ilçesine bağlı Ballıca, Aksu, Yenice, Çandır köylerinin kullandığı grup köy yolu çökme nedeniyle trafiğe kapatılırken, ulaşım servis yolundan verildi. Tatar Köyü Muhtarı Fatih Şahin, heyelan nedeniyle yolda çökme meydana gelen yerin köydeki bazı evlere 30-40 metre uzağında olduğunu belirtti.

Heyelanın meydana geldiği yerde İlçe Özel İdaresi ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Suşehri'nde grup köy yolunda çökme

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.