pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri Esnafına Öğrenciler İçin İndirim Çağrısı

27.10.2016 - 15:03, Güncelleme: 27.10.2016 - 15:03
 

Suşehri Esnafına Öğrenciler İçin İndirim Çağrısı

SİVAS (AA) - Suşehri belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki berber ve lokanta esnafına öğrencilere indirimli tarife uygulanmasını önerdi. Yüksel,...

SİVAS (AA) - Suşehri belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki berber ve lokanta esnafına öğrencilere indirimli tarife uygulanmasını önerdi. Yüksel, belediyede düzenlenen istişare toplantısıyla ilçedeki berber ve lokanta esnafıyla bir araya geldi. Yönetimde işbirliğine önem verdiklerini dile getiren Yüksel, "Noksanlıklarımız elbette vardır. İlçemiz için noksanlıklarımızı beraber karar alarak gidereceğiz. Daha güzel bir Suşehri için hep birlikte çalışacağız. Güzel yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.Yüksel, toplantıda ilçedeki öğrencilerin berber ve lokantalardan indirimli olarak yararlanmasını da önererek, "İlçemizde eğitim gören öğrenci kardeşlerimiz için esnaf kardeşlerimizin uygulayacağı indirimler hem bizleri hem de öğrenci kardeşlerimizi sevindirecektir. Öğrenci kardeşlerimiz bu esnaflarımıza gittiğinde, öğrenci olduğunu belgelerini göstererek gerekli indirimlerden faydalanacaktır." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Suşehri belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki berber ve lokanta esnafına öğrencilere indirimli tarife uygulanmasını önerdi. Yüksel,...

SİVAS (AA) - Suşehri belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçedeki berber ve lokanta esnafına öğrencilere indirimli tarife uygulanmasını önerdi.

Yüksel, belediyede düzenlenen istişare toplantısıyla ilçedeki berber ve lokanta esnafıyla bir araya geldi.

Yönetimde işbirliğine önem verdiklerini dile getiren Yüksel, "Noksanlıklarımız elbette vardır. İlçemiz için noksanlıklarımızı beraber karar alarak gidereceğiz. Daha güzel bir Suşehri için hep birlikte çalışacağız. Güzel yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Yüksel, toplantıda ilçedeki öğrencilerin berber ve lokantalardan indirimli olarak yararlanmasını da önererek, "İlçemizde eğitim gören öğrenci kardeşlerimiz için esnaf kardeşlerimizin uygulayacağı indirimler hem bizleri hem de öğrenci kardeşlerimizi sevindirecektir. Öğrenci kardeşlerimiz bu esnaflarımıza gittiğinde, öğrenci olduğunu belgelerini göstererek gerekli indirimlerden faydalanacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.