pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suriyelilere Yönelik Yardımlar

20.03.2018 - 12:43, Güncelleme: 20.03.2018 - 12:43
 

Suriyelilere Yönelik Yardımlar

İHH İnsani Yardım Derneği aracılığıyla temin edilen 50 ton patates, Suriyelilere ulaştırılmak üzere Reyhanlı'ya gönderildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, İHH İnsani Yardım Derneği aracılığıyla temin edilen 50 ton patates, Suriyelilere ulaştırılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gönderildi.İHH Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan, Aksaray-Adana karayolundaki bir tesiste gerçekleştirilen uğurlama töreninde, Mehmetçik'in Afrin zaferine ithafen gönderdikleri tırların Afrin ismi ile yola çıktığını söyledi. Suriyeli mazlumlara millet olarak yardım yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Özkan, şöyle konuştu:"Tırlarımız Reyhanlı'ya gidecek. Tampon bölgeden iç kısma, kamplarda yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin istifadesine sunulacak. İhtiyaçları çok fazla. Oradaki mağdur kardeşlerimizin savaş bitene kadar yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Tırlarımıza da Mehmetçiğimizin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kontrolü sağladığı ve terör unsurlarını temizlediği Afrin bölgesinin isimini vererek bu zaferi gündemde tutmayı amaçladık."Konuşmanın ardından yardım tırları, dualarla Reyhanlı'ya uğurlandı.
İHH İnsani Yardım Derneği aracılığıyla temin edilen 50 ton patates, Suriyelilere ulaştırılmak üzere Reyhanlı'ya gönderildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, İHH İnsani Yardım Derneği aracılığıyla temin edilen 50 ton patates, Suriyelilere ulaştırılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gönderildi.

İHH Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan, Aksaray-Adana karayolundaki bir tesiste gerçekleştirilen uğurlama töreninde, Mehmetçik'in Afrin zaferine ithafen gönderdikleri tırların Afrin ismi ile yola çıktığını söyledi.

Suriyeli mazlumlara millet olarak yardım yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Tırlarımız Reyhanlı'ya gidecek. Tampon bölgeden iç kısma, kamplarda yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin istifadesine sunulacak. İhtiyaçları çok fazla. Oradaki mağdur kardeşlerimizin savaş bitene kadar yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Tırlarımıza da Mehmetçiğimizin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kontrolü sağladığı ve terör unsurlarını temizlediği Afrin bölgesinin isimini vererek bu zaferi gündemde tutmayı amaçladık."

Konuşmanın ardından yardım tırları, dualarla Reyhanlı'ya uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.