pendik escort bayan
ak

Subaru'nun 6 Modeline Güvenlik Ödülü

Spor 20.10.2017 - 15:28, Güncelleme: 20.10.2017 - 15:28
 

Subaru'nun 6 Modeline Güvenlik Ödülü

İSTANBUL (AA) - Subaru'nun EyeSight özellikli 6 modeli "Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) 2017 Top Safety Pick + (TSP+) Güvenlik Ödülü" kazandı.Şirketin...

İSTANBUL (AA) - Subaru'nun EyeSight özellikli 6 modeli "Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) 2017 Top Safety Pick + (TSP+) Güvenlik Ödülü" kazandı.Şirketin açıklamasına göre, IIHS, Subaru'nun 2018 model Yeni XV (Crosstrek) ve WRX modelleri ile birlikte EyeSight özelliğine sahip Legacy, Outback, Forester ve Impreza modellerini "IIHS TSP+" ödülüne layık gördü.TSP+ ödülünü kazanmak için bir aracın, IIHS'nin tüm çarpışma testlerinde önden kısmi çarpışma, önden tam çarpışma, yandan çarpışma, tavan koruması ve kafa koruması, önden çarpışmayı önleme alanında "en iyi" ya da "iyi" notlarını ve ön far alanında ise "kabul edilebilir" veya "iyi" bir not alması gerekiyor.
İSTANBUL (AA) - Subaru'nun EyeSight özellikli 6 modeli "Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) 2017 Top Safety Pick + (TSP+) Güvenlik Ödülü" kazandı.Şirketin...

İSTANBUL (AA) - Subaru'nun EyeSight özellikli 6 modeli "Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) 2017 Top Safety Pick + (TSP+) Güvenlik Ödülü" kazandı.

Şirketin açıklamasına göre, IIHS, Subaru'nun 2018 model Yeni XV (Crosstrek) ve WRX modelleri ile birlikte EyeSight özelliğine sahip Legacy, Outback, Forester ve Impreza modellerini "IIHS TSP+" ödülüne layık gördü.

TSP+ ödülünü kazanmak için bir aracın, IIHS'nin tüm çarpışma testlerinde önden kısmi çarpışma, önden tam çarpışma, yandan çarpışma, tavan koruması ve kafa koruması, önden çarpışmayı önleme alanında "en iyi" ya da "iyi" notlarını ve ön far alanında ise "kabul edilebilir" veya "iyi" bir not alması gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.