pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

SSİAG Derneği’nde Bayrak değişimi

20.06.2016 - 13:02, Güncelleme: 20.06.2016 - 13:02
 

SSİAG Derneği’nde Bayrak değişimi

Hüsnü Eken,Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği’nin Yeni Başkanı Oldu

Hüsnü Eken,Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği’nin Yeni Başkanı Oldu. SSİAG – Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği, nicelik ve nitelik bakımından Sivas’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olarak öne çıkıyor. 20 yılı aşkın süredir Sivaslı sanayicileri ve işadamlarını bir araya getiren dernek, Sivas’ın ve Sivaslının gelişimine çok önemli katkılar sağlıyor. Çuhadaroğlu Holding’in Kurucu Başkanı Ahmet Çuhadaroğlu, Kale Endüstri Holding’in Kurucu Başkanı Sadık Özgür,  KösedağTel Örme Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kösedağ gibi Sivas’ın önde gelen sanayicilerinin girişimleriyle kurulan derneğin başkanlığını son üç dönemdir İsmail Gülle yürütüyordu. Tekstil sektörünün öncü kuruluşlarından Gülle Tekstil’in ve aynı zamanda İTHİB – İstanbul Tekstil Hammadde İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olan Gülle, görev yaptığı süre içerisinde derneğe önemli bir ivme kazandırmıştı.29 Mayıs 2016 tarihinde, İstanbul – Yenibosna’da bulunan Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulda başkanlığa Hüsnü Eken seçildi. Ülkemizin önde gelen işadamlarından biri olan Eken, Enerji ve Altyapı inşaatları alanında faaliyet gösteriyor. Tek listeyle gidilen seçimde her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ön plandaydı. Başkanlığa seçilen Hüsnü Eken, Genel Kurul’a hitaben yaptığı konuşmada; derneğin başkanlık görevine layık görülmesinin kendisini onurlandırdığını ve bu görevin getirmiş olduğu sorumlulukların bilincinde olduğunu ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarında iletişimin büyük önem taşıdığını kaydeden Eken; gerçekleştirecekleri faaliyetleri doğru ve şeffaf bir şekilde hem genel kurul üyeleri hem de Sivaslılarla paylaşacaklarını dile getirdi.Yönetim ve Denetim kurullarında iş kadınlarına da yer veren Eken; Fatma Aydoğdu, Ülkü Uz, Sibel Ocaklı, Gözde Çelikbilek gibi Sivaslı sanayi kuruluşlarının ikinci kuşak üyeleriyle genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirtti.SSİAG – Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği’nin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:Yönetim Kurulu Hüsnü EkenMustafa UlucanKemal KarakuşAzimet ŞahlanoğluMecnun DoğanMansur YıldırımMahmut VızvızAli BekgözSibel OcaklıFatma AydoğduÜlkü UzErhan EkinciMevlut Alp GürünAli YükselHüseyin KesiciDenetim Kurulu:Mustafa KarsavuranDoğan ÜzümGözde Çelikbilek
Hüsnü Eken,Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği’nin Yeni Başkanı Oldu

Hüsnü Eken,Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği’nin Yeni Başkanı Oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.