pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Spor Ahlakı Ve Fanatizm" Paneli Ankara'da Yapılacak

04.12.2018 - 11:13, Güncelleme: 04.12.2018 - 11:13
 

"Spor Ahlakı Ve Fanatizm" Paneli Ankara'da Yapılacak

- Yarın gerçekleştirilecek panelde, şampiyon sporcular bir araya gelecek

ANKARA (AA) - "Spor Ahlakı ve Fanatizm" konulu panel, yarın Ankara'da gerçekleştirilecek.Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi'nde "SporaBağlan" projesi kapsamında düzenlenecek panelde, şampiyon sporcular bir araya gelecek.Etkinliğe, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, olimpiyat şampiyonu güreşçi Taha Akgül, olimpiyat madalyalı eski tekvandocu Bahri Tanrıkulu, bilek güreşi dünya şampiyonu Engin Terzi, atlı ve geleneksel okçuluk dünya şampiyonu Alperen Alkan katılacak.
- Yarın gerçekleştirilecek panelde, şampiyon sporcular bir araya gelecek


ANKARA (AA) - "Spor Ahlakı ve Fanatizm" konulu panel, yarın Ankara'da gerçekleştirilecek.

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi'nde "Spora
Bağlan" projesi kapsamında düzenlenecek panelde, şampiyon sporcular bir araya gelecek.

Etkinliğe, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, olimpiyat şampiyonu güreşçi Taha Akgül, olimpiyat madalyalı eski tekvandocu Bahri Tanrıkulu, bilek güreşi dünya şampiyonu Engin Terzi, atlı ve geleneksel okçuluk dünya şampiyonu Alperen Alkan katılacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.