pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Yoğun Sis Etkili Oluyor

18.01.2019 - 15:08, Güncelleme: 18.01.2019 - 15:08
 

Sorgun’da Yoğun Sis Etkili Oluyor

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor.İlçede sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü....

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor.İlçede sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yoğun sis nedeniyle trafikte aksama yaşandığını söyledi. Kaplan, "Sis ve kar nedeniyle yollarda gizli buzlanma olabilir. Oluşabilecek gizli buzlanmaya karşı sürücülerimiz dikkatli olmalı. Yine bu gibi havalarda öndeki araç ile takip mesafesi artırılmalı. Trafikte ilerlerken farlar mutlaka yakılmalı." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor.İlçede sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü....

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor.

İlçede sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yoğun sis nedeniyle trafikte aksama yaşandığını söyledi.

Kaplan, "Sis ve kar nedeniyle yollarda gizli buzlanma olabilir. Oluşabilecek gizli buzlanmaya karşı sürücülerimiz dikkatli olmalı. Yine bu gibi havalarda öndeki araç ile takip mesafesi artırılmalı. Trafikte ilerlerken farlar mutlaka yakılmalı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.