pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Yaz Spor Okulları

26.06.2019 - 15:38, Güncelleme: 26.06.2019 - 15:38
 

Sorgun'da Yaz Spor Okulları

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 ayrı branşta yaz spor okulu açıldı.Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 ayrı branşta yaz spor okulu açıldı.Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, ilçe stadı, spor salonu ve Yeşilyurt İlkokulu salonunda açılan kurslara tüm çocukları beklediklerini söyledi. Anne babalara seslenen Tunçer, "Çocuklarımız için yaz spor okullarımızı hizmete açtık. Anne babalardan çocuklarımızı bu yaz okullarına göndermelerini istiyoruz. Atletizm, tekvando, jimnastik, judo, futbol, futsal, yüzme ve güreş branşlarında yaz spor okulları başlattık, tüm çocuklarımızı bekliyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 ayrı branşta yaz spor okulu açıldı.Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 ayrı branşta yaz spor okulu açıldı.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, ilçe stadı, spor salonu ve Yeşilyurt İlkokulu salonunda açılan kurslara tüm çocukları beklediklerini söyledi.

Anne babalara seslenen Tunçer, "Çocuklarımız için yaz spor okullarımızı hizmete açtık. Anne babalardan çocuklarımızı bu yaz okullarına göndermelerini istiyoruz. Atletizm, tekvando, jimnastik, judo, futbol, futsal, yüzme ve güreş branşlarında yaz spor okulları başlattık, tüm çocuklarımızı bekliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.