pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da İlköğretim Haftası Kutlamaları

21.09.2016 - 16:18, Güncelleme: 21.09.2016 - 16:18
 

Sorgun'da İlköğretim Haftası Kutlamaları

YOZGAT (AA) - Sorgun’da, İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve öğrencilerin Atatürk anıtına...

YOZGAT (AA) - Sorgun’da, İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve öğrencilerin Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından İstiklal Marşı okundu. daha sonra Oral Bektaş ilkokulu bahçesinde devam eden kutlamalarda, konuşan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, ilk kez okula başlayan küçük öğrencilerin duyduğu heyecanı kendilerinin de duyduğunu söyledi.Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de ilkokulu burada okuduğunu ve buradan mezun olduğunu anımsatarak, Oral Bektaş İlkokulu yeni binasının kendisinin de yönetim kurulunda bulunduğu, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri tarafından yapılarak, kısa bir sürede eğitim öğretime hazır hale getirildiğini ifade etti.Program, Oral Bektaş ilkokulu öğrencilerinin okuduğu şiirlerin ardından, 4'üncü sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere çiçek ve balon vermesi ile son buldu.
YOZGAT (AA) - Sorgun’da, İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve öğrencilerin Atatürk anıtına...

YOZGAT (AA) - Sorgun’da, İlköğretim Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve öğrencilerin Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından İstiklal Marşı okundu.

daha sonra Oral Bektaş ilkokulu bahçesinde devam eden kutlamalarda, konuşan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, ilk kez okula başlayan küçük öğrencilerin duyduğu heyecanı kendilerinin de duyduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de ilkokulu burada okuduğunu ve buradan mezun olduğunu anımsatarak, Oral Bektaş İlkokulu yeni binasının kendisinin de yönetim kurulunda bulunduğu, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri tarafından yapılarak, kısa bir sürede eğitim öğretime hazır hale getirildiğini ifade etti.

Program, Oral Bektaş ilkokulu öğrencilerinin okuduğu şiirlerin ardından, 4'üncü sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere çiçek ve balon vermesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.