pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirdi

09.06.2017 - 14:28, Güncelleme: 09.06.2017 - 14:28
 

Sorgun'da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirdi

YOZGAT (AA) – Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavlarında (TEOG), 120 soruyu doğru yanıtlan 17 başarılı...

YOZGAT (AA) – Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavlarında (TEOG), 120 soruyu doğru yanıtlan 17 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi. Mehmet Akif Ersoy ortaokulunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Şimşek, öğrencilerin elde ettikleri başarıların büyük bir başarı olduğunu ve kendilerini gururlandırdığını belirtti.İlçenin eğitim öğretimdeki başarı durumunda, çıtanın her yıl biraz daha yukarı çıktığını kaydeden Şimşek, "Buradaki 17 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru yaparak büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Şimşek konuşmaların ardından öğrencileri birer çeyrek altınla ödüllendirdi.
YOZGAT (AA) – Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavlarında (TEOG), 120 soruyu doğru yanıtlan 17 başarılı...

YOZGAT (AA) – Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavlarında (TEOG), 120 soruyu doğru yanıtlan 17 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi.

Mehmet Akif Ersoy ortaokulunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Şimşek, öğrencilerin elde ettikleri başarıların büyük bir başarı olduğunu ve kendilerini gururlandırdığını belirtti.

İlçenin eğitim öğretimdeki başarı durumunda, çıtanın her yıl biraz daha yukarı çıktığını kaydeden Şimşek, "Buradaki 17 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru yaparak büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Şimşek konuşmaların ardından öğrencileri birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.