pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Belediyespor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

01.05.2018 - 15:38, Güncelleme: 01.05.2018 - 15:38
 

Sorgun Belediyespor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor üç yeni oyuncuyu renklerine bağladı.Bir süre önce pasör Göktuğ...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor üç yeni oyuncuyu renklerine bağladı.Bir süre önce pasör Göktuğ Şeref'i renklerine bağlayan Sorgun Belediyespor, son olarak Düzce Belediyespor Voleybol takımında forma giyen, Alperen Aydın, Solhanspor'da forma giyen Sefer Metin Yeşilöz ve Sorgun Belediyespor'un 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Eyüphan Ertuğral ile sözleşme imzaladı.Sorgun Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Nihat Künbetli, transfer çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar 5 oyuncu ile anlaştıklarını ve transfer çalışmalarının süreceğini belirtti.Kadrolarına en az 5 oyuncu daha alıp, kalan oyuncuları gençlerden takviye edecekleri bilgisini veren Künbetli mayıs sonuna kadar transfer çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını ifade etti.
YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor üç yeni oyuncuyu renklerine bağladı.Bir süre önce pasör Göktuğ...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor üç yeni oyuncuyu renklerine bağladı.

Bir süre önce pasör Göktuğ Şeref'i renklerine bağlayan Sorgun Belediyespor, son olarak Düzce Belediyespor Voleybol takımında forma giyen, Alperen Aydın, Solhanspor'da forma giyen Sefer Metin Yeşilöz ve Sorgun Belediyespor'un 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Eyüphan Ertuğral ile sözleşme imzaladı.

Sorgun Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Nihat Künbetli, transfer çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar 5 oyuncu ile anlaştıklarını ve transfer çalışmalarının süreceğini belirtti.

Kadrolarına en az 5 oyuncu daha alıp, kalan oyuncuları gençlerden takviye edecekleri bilgisini veren Künbetli mayıs sonuna kadar transfer çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.