pendik escort bayan
ak

Sony Xperia Xa1 Ultra N11.com'da

Spor 30.05.2017 - 11:28, Güncelleme: 30.05.2017 - 11:28
 

Sony Xperia Xa1 Ultra N11.com'da

Sony'in orta segmente konumlandırdığı yeni telefonu Xperia XA1 Ultra, bin 849 TL fiyatla n11.com'da satışa çıktı

İSTANBUL (AA) - Sony'nin orta segment modellerinden biri olan Xperia XA1 Ultra, bin 849 TL'lik fiyatıyla n11.com'da satışa açıldı.n11.com açıklamasına göre, Sony'nin yeni telefonu Xperia XA1 Ultra, açıkpazar e-ticaret platformları arasında "ilk kez" n11.com'da satışa sunuldu.Xperia XA1 Ultra, fotoğraf ve video çekiminden hoşlanan kullanıcılar için 4K video kaydedebilen F/2.0 diyaframlı 23 MP arka kamera, yüksek performanslı selfie çekimler için ise 16 MP ön kamerasıyla bin 849 TL'den satılıyor.Gücünü sekiz çekirdekli Helio P20 işlemcisinden ve 4 GB RAM'den alan Xperia XA1 Ultra, 6 inçlik Full HD ekranı ve Qnovo Adaptive Charging şarj teknolojisiyle dikkati çekiyor. Pilin kullanımını takip ederek ömrünü azami düzeye çıkartmak için şarj akımını ayarlayan bu özelliğe ek STAMINA modu ise bazı fonksiyonları kapatıp pil ömrünü artırarak en çok ihtiyaç duyulduğunda pilin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.Hareket halindeki nesneleri dahi düşük ışık koşullarında net ve gerçek renkleriyle yansıtan Xperia XA1 Ultra'da yer alan optik görüntü sabitleme sisteminin yanı sıra el deklanşörlü kamera özelliği tek bir el hareketi ile istenen kareyi yakalamayı kolaylaştırıyor.
Sony'in orta segmente konumlandırdığı yeni telefonu Xperia XA1 Ultra, bin 849 TL fiyatla n11.com'da satışa çıktı

İSTANBUL (AA) - Sony'nin orta segment modellerinden biri olan Xperia XA1 Ultra, bin 849 TL'lik fiyatıyla n11.com'da satışa açıldı.

n11.com açıklamasına göre, Sony'nin yeni telefonu Xperia XA1 Ultra, açıkpazar e-ticaret platformları arasında "ilk kez" n11.com'da satışa sunuldu.

Xperia XA1 Ultra, fotoğraf ve video çekiminden hoşlanan kullanıcılar için 4K video kaydedebilen F/2.0 diyaframlı 23 MP arka kamera, yüksek performanslı selfie çekimler için ise 16 MP ön kamerasıyla bin 849 TL'den satılıyor.

Gücünü sekiz çekirdekli Helio P20 işlemcisinden ve 4 GB RAM'den alan Xperia XA1 Ultra, 6 inçlik Full HD ekranı ve Qnovo Adaptive Charging şarj teknolojisiyle dikkati çekiyor. Pilin kullanımını takip ederek ömrünü azami düzeye çıkartmak için şarj akımını ayarlayan bu özelliğe ek STAMINA modu ise bazı fonksiyonları kapatıp pil ömrünü artırarak en çok ihtiyaç duyulduğunda pilin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.

Hareket halindeki nesneleri dahi düşük ışık koşullarında net ve gerçek renkleriyle yansıtan Xperia XA1 Ultra'da yer alan optik görüntü sabitleme sisteminin yanı sıra el deklanşörlü kamera özelliği tek bir el hareketi ile istenen kareyi yakalamayı kolaylaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.