pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Son Dakika! Hükümet, MHP'nin Af Çağrısına Son Noktayı Koydu: Gündemimizde Yok

14.05.2018 - 22:00, Güncelleme: 14.05.2018 - 22:00
 

Son Dakika! Hükümet, MHP'nin Af Çağrısına Son Noktayı Koydu: Gündemimizde Yok

Son dakika... Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP'nin genel af çağrısına, "Cumhurbaşkanımız tartışmaya yer bırakmayacak şekilde açıkladı. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir." dedi.

Son dakika... Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP'nin genel af çağrısına, "Cumhurbaşkanımız tartışmaya yer bırakmayacak şekilde açıkladı. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir." dedi. Başbakan Bozdağ, MHP'nin af çağrısıyla ilgili, " MHP ayrı bir parti. AK Parti ayrı bir parti. Biz ülkeyi yönetme sorumluluğu taşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız gerçeği ifade etti. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir.BAHÇELİ, SOSYAL MEDYADAN AF ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTUHatırlanacağı gibi MHP lideri Bahçeli 12 Mayıs günü Twitter hesabından yaptığı paylaşımla genel af çağrısında bulunmuştu.İşte Bahçeli'nin 12 Mayıs tarihinde attığı tweet:Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK'lılar, FETÖ'cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran,zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez?"TERÖRİSTLERE ASLA VE ASLA AF SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"Bahçeli'nin af çıkışına Hükümet kanadından ilk tepki Başbakan Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, "Hükümet olarak bizim gündemimizde teröristlere asla ve asla af söz konusu değildir." sözleriyle Bahçeli'ye kapıları kapattı."AF ÇAĞRISI BAHÇELİ'NİN KENDİSİNE AİT BİR TALEPTİR"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin af talebine, "Sayın Bahçeli'nin bu talebi veya teklifi tabi kendisine ait bir taleptir, tekliftir. Ama bizim şu anda hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok." sözleri ile cevap vermişti.
Son dakika... Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP'nin genel af çağrısına, "Cumhurbaşkanımız tartışmaya yer bırakmayacak şekilde açıkladı. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir." dedi.

Son dakika... Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP'nin genel af çağrısına, "Cumhurbaşkanımız tartışmaya yer bırakmayacak şekilde açıkladı. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir." dedi. Başbakan Bozdağ, MHP'nin af çağrısıyla ilgili, " MHP ayrı bir parti. AK Parti ayrı bir parti. Biz ülkeyi yönetme sorumluluğu taşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız gerçeği ifade etti. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir.

BAHÇELİ, SOSYAL MEDYADAN AF ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Hatırlanacağı gibi MHP lideri Bahçeli 12 Mayıs günü Twitter hesabından yaptığı paylaşımla genel af çağrısında bulunmuştu.İşte Bahçeli'nin 12 Mayıs tarihinde attığı tweet:Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK'lılar, FETÖ'cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran,zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez?

"TERÖRİSTLERE ASLA VE ASLA AF SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Bahçeli'nin af çıkışına Hükümet kanadından ilk tepki Başbakan Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, "Hükümet olarak bizim gündemimizde teröristlere asla ve asla af söz konusu değildir." sözleriyle Bahçeli'ye kapıları kapattı.

"AF ÇAĞRISI BAHÇELİ'NİN KENDİSİNE AİT BİR TALEPTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin af talebine, "Sayın Bahçeli'nin bu talebi veya teklifi tabi kendisine ait bir taleptir, tekliftir. Ama bizim şu anda hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok." sözleri ile cevap vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.